Η Razer έφτιαξε ποντίκι από χρυσό 24 καρατιών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χωρίς να ξέρουμε για ποιον προορίζεται
02 Σεπτεμβρίου 2023 19:20
Η Razer έφτιαξε ποντίκι από χρυσό 24 καρατιών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτό το νέο ποντίκι της Razer είναι κατά πάσα πιθανότητα το ακριβότερο που φτιάχτηκε ποτέ, αφού διακοσμείται από χρυσό 24 καρατίων!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, ο Min-Liang Tan, αποκάλυψε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media ίσως το αποκορύφωμα των πολυτελών gaming περιφερειακών: ένα Viper Signature Mini ποντίκι από χρυσό 24 καρατίων. Ο Tan το περιέγραψε ως "εξωφρενικά over the top", τονίζοντας ότι πρόκειται για μια αποκλειστική παραγγελία και όχι για ένα προϊόν που θα βρεθεί στα ράφια των…κοσμηματοπωλείων.

Για την ιστορία, η απλή έκδοση του Razer Viper Mini Signature Edition κυκλοφόρησε μέσα στο 2023, με τιμή που ανέρχεται στα 279,99 δολάρια, μεταξύ άλλων για τη στιβαρή κατασκευή από κράμα μαγνησίου. Το ποντίκι έχει κορυφαία specs, όπως τον εξαιρετικό Razer Focus Pro 30K Optical αισθητήρα, τα τρίτης γενιάς Razer Optical Mouse Switches και την HyperPolling Wireless τεχνολογία για άμεση απόκριση. Το βάρος του ανέρχεται σε 49 γραμμάρια και η μπαταρία του ξεπερνά σε διάρκεια τις 60 ώρες.

Όσον αφορά την χρυσή έκδοσή του, δεν ξέρουμε ποιος την παρήγγειλε ούτε πως αλλάζουν οι προδιαγραφές της, όπως το βάρος. Μπορεί ενδεχομένως να είναι για κάποιον μεγιστάνα που το έχει ρίξει στο gaming ή ίσως κάποιο φαντασμαγορικό giveaway που ετοιμάζει κάποιος ή ίσως και η ίδια η Razer.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο και ιδιαίτερο θέαμα, με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι φυσικά η τιμή του, που δεν αποκλείεται να ξεπερνά τις πολλές χιλιάδες ευρώ.