Το Cobra Pro είναι το ολοκαίνουργιο gaming ποντίκι της Razer

Φυσικά με RGB
01 Ιουλίου 2023 14:11
Το Cobra Pro είναι το ολοκαίνουργιο gaming ποντίκι της Razer

H Razer μόλις λάνσαρε ένα ολοκαίνουργιο gaming ποντίκι που το ονομάζει Cobra Pro. Πρόκειται για ένα premium ασύρματο ποντίκι που μπορείτε να το προμηθευτείτε προς το παρόν μέσα από το online κατάστημά της.

Το Cobra Pro κοστίζει 130 δολάρια και έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά, όπως την HyperSpeed τεχνολογία της Razer που υπόσχεται low latency με συνδεσιμότητα στα 2.4Hz, αν και μπορείτε να το συνδέσετε και με Bluetooth ή και ενσύρματα με USB C.

Φυσικά, μιας και μιλάμε για Razer, το ποντίκι υποστηρίζει Chroma RGB και έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό, ενώ φωτίζεται με το λογότυπο της Razer, με τη ροδέλα, καθώς και σε άλλα σημεία του. Το ποντίκι ζυγίζει 77 γραμμάρια.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το Cobra Pro χρησιμοποιεί τον οπτικό αισθητήρα Focus Pro 30K της Razer με 1000Hz polling rate από το κουτί του και μπορεί να φτάσει μέχρι και 4000Hz, ενώ έχει και 10 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Η Razer λέει ότι η μπαταρία του διαρκεί έως και 100 ώρες όταν το έχετε συνδεμένο με 2.4Hz και μπορεί να φτάσει και τις 170 ώρες μέσω του Bluetooth. Η φόρτισή του γίνεται μέσα από την ασύρματη βάση φόρτισης της εταιρίας ή μέσα από το Mouse Dock Pro, τα οποία όμως πωλούνται ξεχωριστά στο κατάστημά της.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει και μία ενσύρματη έκδοση για εσάς που δεν προτιμάτε ασύρματα gaming ποντίκια.

Tags: