Η Razer θέλει να αλλάξει τα φώτα του δωματίου σας με τα νέα RGB φωτιστικά της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φυσικά όλα είναι LED RGB
22 Σεπτεμβρίου 2023 15:08
Η Razer θέλει να αλλάξει τα φώτα του δωματίου σας με τα νέα RGB φωτιστικά της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Razer ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τις δικές της έξυπνες RGB λάμπες για όλους τους gamers που θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Η εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά τα δικά της Bulbs, φωτιστικά, καθώς και μία ταινία LED (lighting strip) με Chroma φωτισμό, Wi-Fi σύνδεση με το κινητό σας τηλέφωνο και άλλες δυνατότητες.

Η εταιρία ονομάζει το νέο προϊόν της Razer Aether Light Bulb και θα κοστίζει 50 δολάρια με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για μέσα στο 2023. Η Eather λάμπα υποστηρίζει Wi-Fi 2.4GHz, με 800 Lumens φωτός και από 2700K έως 6500K θερμοκρασία χρώματος και θα βγει σε E26 και Ε27 ανάλογα αυτό που θέλετε.

Μάλιστα το Razer Aether Light Bulb είναι τόσο έξυπνο που υποστηρίζει τα Matter, Alexa και Google Assistant. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε εάν θα έρθει μελλοντικά υποστήριξη και για την Siri της Apple. Εκτός από την απλή λάμπα, η εταιρία ετοιμάζει και δύο διαφορετικά φωτιστικά που τα ονομάζει Aether Lamp Pro και Aether Lamp με κόστος τα 130 και 80 δολάρια αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, έχουμε και το Aether Light Strip, μια ταινία LED για να τη βάλετε πίσω από το τραπέζι της τηλεόρασής σας ή του γραφείου σας. Αυτή η «λεντοταινία» είναι στα 2 μέτρα και φυσικά υποστηρίζει της Razer τον RGB φωτισμό και κοστίζει 130 δολάρια. Θα υπάρξει και επέκταση της ταινίας LED και το ένα μέτρο θα κοστίζει 30 δολάρια.

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα προϊόντα της Razer:

Όλα αυτά τα προϊόντα θα δουλεύουν με το Razer Gamer Room App, μία ολοκαίνουργια εφαρμογή όπως είναι της Phillips το Hue.

Tags: