Sex Education: Ακόμη μια πρωταγωνίστρια δηλώνει εκτός της 4ης σεζόν

Οι απώλειες γνωστών προσώπων συνεχίζονται για την λατρεμένη σειρά του Netflix
02 Αυγούστου 2022 07:15
Sex Education: Ακόμη μια πρωταγωνίστρια δηλώνει εκτός της 4ης σεζόν

Συνεχίζονται οι απώλειες γνώριμων και αγαπημένων προσώπων από το cast της πολύαναμενόμενης 4ης σεζόν του Sex Education.

Τώρα και η καθηγήτρια Emily Sands που την υποδύεται η Rakhee Thakrar ανακοίνωσε ότι θα λείπει από τον 4ο κύκλο του Sex Education, ο οποίος μάλλον θα αποτελέσει στροφή 180 μοιρών για τη σειρά και ίσως σαν soft reboot, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα.

Μιλώντας στην Daily Star Sunday, η βρετανίδα ηθοποιός είπε πως "Δεν είμαι μέρος της νέας σεζόν. Δεν μπορώ να συζητήσω το γιατί, αλλά είμαι τόσο περήφανη και ευγνώμων που ήμουν κομμάτι μιας τόσο σημαντικής σειράς. Δεν υπάρχει κάτι το κακό στο Sex Education."

Η είδηση αυτή έρχεται στον απόηχο άλλων δύο ελλείψεων που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η σειρά του Netflix. Ο λόγος για τις Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, οι οποίες και αυτές δε θα επιστρέψουν.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 το Netflix είχε δώσει το πράσινο φως στην 4η σεζόν του Sex Education. Τουλάχιστον αναμένεται να επιστρέψουν τρία βασικά πρόσωπα αυτά των Asa Butterfield ως Ότις, Emma Mackey ως Μέηβ και ο Ncuti Gatwa -που πρόσφατα χρίσθηκε ως νέος ‘Doctor Who’- ως Έρικ.