Lord of the Rings: The Rings of Power - Το νέο έντονο τρίλεπτο trailer κρύβει τον Balrog!

Απευθείας από την San Diego Comic-Con
22 Ιουλίου 2022 22:47
Lord of the Rings: The Rings of Power - Το νέο έντονο τρίλεπτο trailer κρύβει τον Balrog!

Η 2022 Comic-Con International: San Diego ξεκίνησε πριν μερικές ώρες και οι αποκαλύψεις έχουν αρχίσει πλέον να διαχέονται η μία την άλλη. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός ειδικού panel, η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τρίτο trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς Lord of the Rings: The Rings of Power.

Αυτό έχει διάρκεια περίπου τρία λεπτά, προσφέροντας ίσως την πιο ολοκληρωμένη ματιά στο σόου μέχρι σήμερα. Το trailer ξεκινά δείχνοντας την Galadriel να στέκεται μπροστά από μια τεράστια στοίβα από άδεια κράνη, τα οποία συμβολίζουν τις τεράστιες απώλειες του προηγούμενου μεγάλου πολέμου για να εξαλειφθεί το κακό από τον κόσμο. Ωστόσο, το κακό δεν είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί και έτσι ήδη ο Sauron εργάζεται για να γίνει ισχυρότερος.

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται στο τέλος του trailer, στο οποίο βλέπουμε το φόβο και τον τρόμο των ορυχείων της Moria, το επιβλητικό τέρας Balrog!

Δείτε το νέο trailer του Lord of the Rings: The Rings of Power από την San Diego Comic-Con:

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Στους συντελεστές συναντάμε τον JA Bayona σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σκηνοθέτη μερικών επεισοδίων, καθώς και τους JD Payne και Patrick McKay ως showrunners. 

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, έχοντας μάλιστα και ελληνική μεταγλώττιση.

Μάθετε περισσότερα για το απίστευτα πανάκριβο budget της σειράς πατώντας εδώ.