H τριλογία των Hobbit ταινιών επιστρέφει σε 3D στις ελληνικές αίθουσες

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει
07 Μαρτίου 2024 18:34
H τριλογία των Hobbit ταινιών επιστρέφει σε 3D στις ελληνικές αίθουσες

Θέλετε να ξαναθυμηθείτε την δεύτερη επική τριλογία του Peter Jackson στον αχανή κόσμο της Μέσης Γης του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν; Η ευκαιρία που θέλατε έρχεται πολύ σύντομα στις ελληνικές αίθουσες μέσα από τα Village Cinemas. 

Συγκεκριμένα η ειδική ενότητα των Epic Movie Nights επιστρέφει και χάρις αυτήν επανακυκλοφορούν οι τρεις ταινίες των Χόμπιτ και σε 3D μάλιστα με τις προβολές να ξεκινούν από τις 22 Μαρτίου με το πρώτο κεφάλαιο "Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι" (The Hobbit: An Unexpected Journey). Έπειτα στις 28 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά το ταξίδι στη Μέση Γη συνεχίζεται με το "Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή" (The Hobbit: The Desolation of Smaug) και τέλος, ολοκληρώνεται με το επικό φινάλε της τριλογίας με τίτλο "Χόμπιτ: Η Μάχη Των Πέντε Στρατών" (The Hobbit: Battle of the Five Armies) που θα προβάλλεται από τις 4 Απριλίου. 

Ήδη η προπώληση έχει ξεκινήσει και για τις τρεις ταινίες ενώ για όσους σπεύσουν στις ειδικές προβολές των Village Cinemas που θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Λάρισα, θα υπάρξουν ειδικά συλλεκτικά εισιτήρια αλλά και μειωμένη τιμή εισιτηρίου. Περισσότερα για αυτά θα βρείτε στη σελίδα των Village.