ΕΠΙΣΗΜΟ - Η σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power θα έχει ελληνική μεταγλώττιση

Και φυσικά ελληνικούς υπότιτλους
06 Ιουλίου 2022 15:45
ΕΠΙΣΗΜΟ - Η σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power θα έχει ελληνική μεταγλώττιση

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του The Lord of the Rings: The Rings of Power μετά το καλοκαίρι και έτσι η Amazon ήρθε τώρα να αποκαλύψει μια σημαντική πληροφορία για το ελληνικό κοινό.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία φαίνεται πως έχει επιστρέψει στις μεταγλωττίσεις περιεχομένου, αφού μετά το The Terminal List (Λίστα Εξόντωσης), το οποίο έγινε διαθέσιμο πριν μερικά εικοσιτετράωρα στο Prime Video με μεταγλώττιση στα ελληνικά, τώρα έγινε γνωστό πως ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και με το The Rings of Power.

Συγκεκριμένα, η σειρά θα έρθει στο Prime Video με τίτλο ‘Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης’ στις 3 Σεπτεμβρίου, τόσο με ελληνικούς υπότιτλους, όσο και με ελληνική μεταγλώττιση. Η έκπληξη αυτή γνωστοποιήθηκε μέσα από την καταχώρηση της σειράς που υπάρχει ήδη στη συνδρομητική υπηρεσία, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί.

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Στους συντελεστές συναντάμε τον JA Bayona σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σκηνοθέτη μερικών επεισοδίων, καθώς και τους JD Payne και Patrick McKay ως showrunners. 

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

Μάθετε περισσότερα για το απίστευτα πανάκριβο budget της σειράς πατώντας εδώ.