Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους κινηματογράφους!

Για πρώτη φορά οι πιο πρόσφατες 4K εκδόσεις
26 Απριλίου 2024 08:43
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους κινηματογράφους!

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών (The Lord of the Rings) θα επιστρέψει αυτόν τον Ιούνιο στους κινηματογράφους -για πρώτη φορά- με τις πιο πρόσφατες και επικές εκδόσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter, η Warner Bros. σε συνεργασία με την Fathom Events θα φέρουν στους κινηματογράφους τις πρόσφατες 4K Remastered και Extended εκδόσεις των ταινιών για πρώτη φορά. Πρόκειται για τις πιο εμπλουτισμένες εκδόσεις που υπάρχουν στην αγορά και που κυκλοφόρησαν το 2020 σε retail και ψηφιακή μορφή.

Οι εταιρίες δεν έχουν αποκαλύψει αν πρόκειται να διατεθούν μόνο στην Αμερική, αλλά είπαν ότι θα προβληθούν από αυτόν τον Ιούνιο. Αναλυτικότερα, το The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring θα παίξει στις 8 Ιουνίου, το The Lord of the Rings: The Two Towers στις 9 Ιουνίου και το The Lord of the Rings: The Return of the King στις 10 Ιουνίου. Αυτές οι ημερομηνίες είναι για συνεργαζόμενα καταστήματα της Fathom Events, αλλά μένει να δούμε αν θα παίξουν και στην Ελλάδα, καθώς και αν ισχύουν οι ίδιες ημερομηνίες.

Όσοι προλάβετε: Η extended τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα παίξει για μία μέρα στις αίθουσες!

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι το 2024 είναι μια μεγάλη χρονιά για τους λάτρεις του εν λόγω σύμπαντος, καθώς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power, αλλά και η anime ταινία που ετοιμάζει εδώ και χρόνια η Warner Bros. που έχει τον τίτλο The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.