Όσοι προλάβετε: Η extended τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα παίξει για μία μέρα στις αίθουσες!

Μαραθώνιες προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
27 Μαρτίου 2024 21:39
Όσοι προλάβετε: Η extended τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα παίξει για μία μέρα στις αίθουσες!

Μια επική ημέρα ετοιμάζουν τα Village Cinemas για όσους είναι fans του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών καθώς η τριλογία του Peter Jackson θα προβληθεί ξανά στις ελληνικές αίθουσες, με παρόμοιο τρόπο όπως έγινε πρόσφατα με την τριλογία των The Hobbit.

Όντας μέρος των Epic Movie Nights οι αίθουσες των Village Cinemas θα προβάλουν τις τρεις ταινίες "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού" (Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring), "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι" (The Lord of the Rings: The Two Towers) και "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά" (Lord of the Rings: The Return of the King) μόνο για μία μέρα για όσους είναι αρκετά hardcore για να λιώσουν σε μία αίθουσα πρακτικά για μία ολόκληρη ημέρα. 

Υπάρχει ενιαίο εισιτήριο για τις τρεις Lord of the Rings ταινίες με τιμή €31.50 με Dolby Atmos ήχο και θα πρέπει να ξέρετε πως πρόκειται για τις Extended εκδόσεις. Στην τιμή περιλαμβάνεται "Epic Menu" από τα KFC και συλλεκτικά εισιτήρια σε ειδική συσκευασία. Η προβολή θα γίνει πιο συγκεκριμένα σε δύο κινηματογράφους Village Cinemas της Αθήνας (Ρέντη και The Mall) και της Θεσσαλονίκης (Cosmos) την Κυριακή 14 Απριλίου ξεκινώντας από τις 12:00 το μεσημέρι


Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής:

Ώρα Προβολής: 12.00 || The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Ώρα Προβολής: 16.20 || The Lord of the Rings: The Two Towers

Ώρα Προβολής: 20.30 || The Lord of the Rings: The Return of the King

*** Δεν υπάρχουν υπότιτλοι στους διαλόγους των Elves.