LOTR The Rings of Power: Η 3η σεζόν μπαίνει σε ετοιμότητα

Οι δημιουργοί ξεκινούν να δουλεύουν στη συνέχεια, τι κι αν ακόμα δεν είδαμε την 2η σεζόν
29 Φεβρουαρίου 2024 22:44
LOTR The Rings of Power: Η 3η σεζόν μπαίνει σε ετοιμότητα

Οι showrunners του The Lord of the Rings: The Rings of Power υπέγραψαν ένα νέο συμβόλαιο με την Amazon για τρία ακόμη έτη, έτσι ώστε να συνεχίσουν να δουλέυουν πάνω στο μέλλον της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, οι Patrick McKay και JD Payne θα παραμείνουν στην παραγωγή του σόου μαζί με την εταιρία τους 10:40 PM Productions. 

Οι δύο τους έγραψαν και έφεραν στην μικρή οθόνη τον 1ο κύκλο της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο οποίος έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022, σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ για το Prime Video. Και όπως μαθαίνουμε τώρα, τι κι αν ακόμα δεν έχει έρθει η 2η σεζόν της σειράς, οι Patrick McKay και JD Payne ξεκίνησαν πλέον να εργάζονται πάνω στον 3ο κύκλο. 

Όχι, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα, αλλά ούτε θα μπουν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί στο “writers room” για να διαβάσουν το σενάριο, αλλά θα ξεκινήσουν να “τα βάλουν κάτω” και να φτιάξουν το χρονοδιάγραμμα της σειράς.  

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power έχουν ήδη τελειώσει και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα φέτος αποκλειστικά στο Prime Video της Amazon.  

"Ξεκινήσαμε αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι με τον JD και τον Patrick πριν από πεντέμισι χρόνια και δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω", δήλωσε ο Vernon Sanders, επικεφαλής της τηλεόρασης της Amazon MGM Studios.  

Συνεχίζουμε να εκπλησσόμαστε από το εύρος και την κλίμακα του οράματός τους και την τεράστια παγκόσμια επιτυχία που είχε το The Lord of the Rings: The Rings of Power στην πρώτη του σεζόν που έσπασε το ρεκόρ.  

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.