Stranger Things 4: Έτσι ετοιμάστηκε ο Eddie για την επική σκηνή του Master of Puppets (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα παρασκήνια της πιο viral σκηνής σειράς του 2022
11 Ιουλίου 2022 22:51
Stranger Things 4: Έτσι ετοιμάστηκε ο Eddie για την επική σκηνή του Master of Puppets (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Metallica έπαθαν τη πλάκα τους, μετά ανέβασαν και ένα βίντεο στο TikTok προς τιμήν του. Η πιο viral σκηνή σε σειρά για το 2022 ανήκει αναμφίβολα στο Stranger Things 4 και τον Eddie Munson του Joseph Quinn. 

Η σκηνή που ο μεταλάς Munson χτυπιέται παίζοντας το εμβληματικό "Master of Puppets" των Metallica για να απωθήσει τις δυνάμεις του Upside Down και του Vecna, εκτόξευσε ξανά το κλασικό thrash κομμάτι του 1986 και το σύστησε σε μια νέα γενιά. 

Δεν είναι τυχαίο όμως το γεγονός της επιτυχίας καθώς από πίσω κρύβεται σκληρή δουλειά από τον Joseph Quinn, ο οποίος προετοιμαζόταν μισό χρόνο για το κομμάτι και άκουγε πάρα πολύ heavy metal μουσική. Πήρε κιόλας την χαρακτηριστική κιθάρα B.C. Rich Warlock, η οποία φαίνεται στην εν λόγω σκηνή. 

Ο λογαριασμός των Duffer Brothers στο Twitter ανέβασε ένα βίντεο με τις εντυπωσιακές πρόβες του λατρεμένου του κοινού, Eddie, σε σημείο που καταφέρνει το βιρτουόζικο down-picking του James Hetfield. "Practice makes perfect" που λέει και το αγγλικό ρητό και επιβεβαιώνει ότι "η εξάσκηση τελειοποιεί"

Δείτε τις πρόβες του Joseph Quinn για την σκηνή: 

Όσο για το πότε θα έρθει η 5η σεζόν του Stranger Things, τόσο οι Duffer Brothers, όσο και ο David Harbour έχουν δώσει τη δική τους εκτίμηση. Η spinoff σειρά είναι πλέον επίσημη

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Stranger Things 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το Vol.2 (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.