Stranger Things: Οι Metallica έπαθαν πλάκα με τη σκηνή του Master of Puppets (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την Kate Bush, στέλνουν ένα ακόμη κομμάτι των '80s στην κορυφή των charts ξανά
06 Ιουλίου 2022 19:22
Stranger Things: Οι Metallica έπαθαν πλάκα με τη σκηνή του Master of Puppets (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Vol. 1 του Stranger Things 4 και το πώς έκανε ξανά viral το κομμάτι "Running Up That Hill" της Kate Bush, ήταν σειρά του Vol. 2 της δημοφιλέστερης σειράς του Netflix να φέρει ένα ακόμη κομμάτι-σήμα κατατεθέν των '80s ξανά στην κορυφή των charts. 

Ο λόγος για το Master of Puppets των Metallica που κυκλοφόρησε μαζί με το ομώνυμο άλμπουμ το 1986 -την ίδια χρονιά που διαδραματίζεται η ιστορία αυτής της σεζόν κιόλας- και αποτελεί ένα από τα κλασικά δείγματα της metal μουσικής. 

Στο 9ο και τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "The Piggyback" της 4ης σεζόν, ο Eddie Munson του Joseph Quinn παίζει το Master of Puppets σε μια καίρια στιγμή της πλοκής, σε μια σκηνή που μένει σαν ένα από τα highlights του Stranger Things γενικότερα. 

Οι Metallica γνώριζαν πως το εμβληματικό κομμάτι τους θα ενσωματωθεί στη σειρά αλλά δεν γνώριζαν το πώς και όταν το ανακάλυψαν, κυριολεκτικά έβγαλαν το καπέλο τους στους Duffer Brothers αλλά και στον ηθοποιό Joseph Quinn για το παίξιμό του. 

"Ο τρόπος που οι Duffer Brothers ενσωματώνουν τη μουσική στο Stranger Things ήταν πάντοτε σε άλλο επίπεδο, οπότε ήμασταν κατενθουσιασμένοι όχι μόνο να συμπεριλάβουμε το Master of Puppets στη σειρά, αλλά και να χτιστεί μια τόσο σημαντική σκηνή γύρω από αυτό. Περιμέναμε με αγωνία να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και όταν το είδαμε, πάθαμε πλάκα...έγινε τόσο τέλεια, που μερικοί fans κατάφεραν να μαντέψουν το τραγούδι βλέποντας απλώς μερικά δευτερόλεπτα από τα δάχτυλά του στο trailer. Πόσο τρελό είναι αυτό;

Δείτε την ανάρτηση των Metallica: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metallica (@metallica)

Σύμφωνα με το Variety, οι δημιουργοί, Matt και Ross Duffer είχαν γράψει στο σενάριο το "Master of Puppets" πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, όπου έπειτα χρειάστηκε να πάρουν την άδεια της μπάντας για τη χρήση του. 

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο γιος του Rob Trujillo (μπασίστας των Metallica), Tye Trujillo, βοήθησε στην ηχογράφηση των κιθαριστικών ηχογραφήσεων για την σκηνή. Ο πατέρας Trujillo φυσικά ανήρτησε τη στιγμή στο Instagram του, δείχνοντας την περηφάνια για τον γιο του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Trujillo (@robtrujillo)

 Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Να θυμίσουμε πως ο 4ος κύκλος του Stranger Things ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και ήδη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Netflix, ενώ οι Duffer Brothers προχώρησαν σε μερικές αποκαλύψεις για την 5η σεζόν

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα στο Netflix.