Ο Kyle MacLachlan του Twin Peaks θα παίξει στη σειρά του Fallout

Δείτε τα νέα ονόματα που υπέγραψαν στο σόου
29 Ιουνίου 2022 09:14
Ο Kyle MacLachlan του Twin Peaks θα παίξει στη σειρά του Fallout

Η τηλεοπτική σειρά του Fallout που έρχεται με την υπογραφή της Amazon, μόλις απέκτησε νέα ονόματα στο cast της. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ο Kyle MacLachlan, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Twin Peaks των David Lynch και Mark Frost, πρόκειται να παίξει στη σειρά.

Ωστόσο, ακόμη δύο ηθοποιοί υπέγραψαν για να βρίσκονται στο σόου του Amazon Prime Video και δεν είναι άλλοι από τους Xelia Mendes-Jones (Father Stu) και Aaron Moten (Next). Ξέρουμε ήδη πως ο Walton Goggins θα συμμετέχει στην live-action σειρά, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Ella Purnell, του "Yellowjackets" θα έχει και εκείνη πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, η Purnell θα παίξει την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Fallout: Η σειρά της Amazon βρήκε την πρωταγωνίστριά της

Το σόου αποτελεί μια σύμπραξη των Amazon Studios, Bethesda Game Studios και της Kilter Films. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy (το δημιουργικό δίδυμο του Westworld) και ο Todd Howard από τη πλευρά της Bethesda. Χρέη showrunner θα εκτελούν εδώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner. Τον πιλότο του Fallout να αναφέρουμε ότι θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Nolan, όπως έκανε και στο Westworld του HBO.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως η παραγωγή του σόου ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 και προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα φτάσει στις οθόνες μας.