Επίσημο το True Detective: Night Country - Ποιοι θα πρωταγωνιστούν στην 4η σεζόν;

Η νέα True Detective ιστορία ξεκινά σύντομα τα γυρίσματά της
28 Ιουνίου 2022 19:05
Επίσημο το True Detective: Night Country - Ποιοι θα πρωταγωνιστούν στην 4η σεζόν;

Επίσημα το HBO έδωσε το πράσινο φως στην παραγωγή της 4ης σεζόν του True Detective, η οποία θα φέρει ξεχωριστό τίτλο για πρώτη φορά στο franchise αυτό. 

Στο True Detective: Night Country -όπως θα τιτλοφορείται- θα πρωταγωνιστήσει η δις βραβευμένη με Όσκαρ, Jodie Foster (Σιωπή των Αμνών, The Accused), η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με την πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του boxing, Kali Reis (ΦΩΤΟ).

Η Reis μετά τα ρινγκ αποφάσισε να κάνει στροφή στην υποκριτική και πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην ταινία "Catch The Fair One", σε παραγωγή Darren Aronofsky. Η ταινία με θέμα το trafficking τα πήγε περίφημα σε διάφορα φεστιβάλ, δίνοντάς την μάλιστα και μια υποψηφιότητα Α' Γυναικείου ρόλου στο Film Independent Spirit Award. 

Σύμφωνα με την πλοκή της 4ης σεζόν, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο. 

Το σενάριο του "Night Country" υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικής παραγωγούς. 

 

Τα γυρίσματα του True Detective: Night Country θα λάβουν χώρα μάλλον εξ'ολοκλήρου στην Ισλανδία, χωρίς να γνωρίζουμε πότε ξεκινούν, ούτε και έχει ανακοινωθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.