Επίσημο: Το True Detective επιστρέφει με την 5η σεζόν του!

Με την Issa López ξανά στο τιμόνι της ανάπτυξης
22 Φεβρουαρίου 2024 22:00
Επίσημο: Το True Detective επιστρέφει με την 5η σεζόν του!

Το HBO μόλις ανακοίνωσε ότι το True Detective θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας! Ναι, η 5η σεζόν για την επιτυχημένη σειρά είναι γεγονός, με την Issa López, η οποία σκηνοθέτησε την 4η σεζόν ή αλλιώς Night Country να βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι της ανάπτυξης. 

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το Variety, το HBO και η López έχουν υπογράψει μια νέα και μεγάλη συμφωνία για τον επόμενο κύκλο. Φυσικά, το γεγονός ότι θα συνεχιστεί το True Detective δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, καθώς το True Detective: Night Coυntry γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού είχε τα περισσότερα νούμερα σε προβολές από κάθε άλλη σεζόν. 

Όπως είχε αποκαλύψει το HBO, ο 4ος κύκλος είχε 12.7 εκατομμύρια τηλεθεατές ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε, ενώ το φινάλε από μόνο του, τράβηξε την προσοχή σε 3.2 εκατομμύρια θεατές στο HBO, αλλά και στην streaming υπηρεσία Max.  

Η Issa López προέβη σε μερικές ανακοινώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της: 

Από τη σύλληψη μέχρι την κυκλοφορία του, το Night Country ήταν η πιο όμορφη συνεργασία που είχα ποτέ σε όλη τη δημιουργική ζωή μου. Το HBO εμπιστεύτηκε το όραμά μου σε όλη αυτή τη διαδρομή και η ιδέα να φέρω στη ζωή μια νέα ενσάρκωση του True Detective ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω. 

Όπως θα φαντάζεστε, στην 5η σεζόν δεν αναμένεται να εμφανιστούν οι Jodie Foster και Kali Reis, καθώς η σειρά αλλάζει σε κάθε κύκλο πρόσωπα και πλοκή. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο για τα επόμενα επεισόδια, αλλά μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το φινάλε του Night Country πατώντας εδώ.