True Detective 4η σεζόν: Το νέο trailer βουτάει στο σκοτάδι μιας παγωμένης υπόθεσης

Η Jodie Foster πρωταγωνιστεί στο “Night Country“ κεφάλαιο της βραβευμένης αστυνομική σειράς του HBO
04 Δεκεμβρίου 2023 23:59
True Detective 4η σεζόν: Το νέο trailer βουτάει στο σκοτάδι μιας παγωμένης υπόθεσης

To HBO έδωσε ακόμη μια νέα ματιά στην 4η σεζόν του True Detective, η οποία θα σημάνει την επιστροφή της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς μετά από 4 χρόνια, καθώς η πρεμιέρα της θα γίνει τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την πλοκή του True Detective: Night Country, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Το νεότερο αυτό trailer αφήνει υπονοούμενα για μια ευρύτερη σύνδεση του κόσμου του True Detective με την 1η λατρεμένη σεζόν με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson και της 3ης με τον Mahershala Ali, αφού εμφανίζεται ένα γνωστό σπιράλ σύμβολο. 

Δείτε το νέο trailer του True Detective: Night Country

Στο πλευρό της Foster θα βρίσκεται η Kali Reis, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand. Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner, εκτελεστικής παραγωγού αλλά και σκηνοθέτριας κάθε επεισοδίου αυτού του αυτοτελή κύκλου.

Το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου 2024 μέσα από το MAX (πρώην HBO Max).