Το True Detective: Night Country “σκίζει” και αυτό φαίνεται από τα νούμερά του

Ξεπέρασε μέχρι και την 1η σεζόν των Matthew McConaughey και Woody Harrelson
19 Φεβρουαρίου 2024 11:44
Το True Detective: Night Country “σκίζει” και αυτό φαίνεται από τα νούμερά του

Το True Detective: Night Country του HBO με δημιουργό τον Nic Pizzolatto και πρωταγωνίστρια την Jodie Foster ‘σκίζει” με τα νούμερά του, αφού μόλις μάθαμε ότι ξεπέρασε σε προβολές μέχρι και την 1η -και λατρεμένη- σεζόν. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το The Wrap, το True Detective: Night Country έχει γίνει η σεζόν με τις περισσότερες προβολές της σειράς με 12,7 εκατομμύρια θεατές κατά μέσο όρο μεταξύ HBO και Max, με βάση τα στοιχεία της Nielsen και της Warner Bros. Discovery. Αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του franchise που είχε μέχρι πρότινος η 1η σεζόν με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson, το οποίο είχε κατά μέσο όσο 11.9 εκατομμύρια θεατές. Το ρεκόρ του Night Country μέτρησε μετά το τέλος προβολής του 5ου επεισοδίου. 

Το σόου έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου και στο ντεμπούτο είχε 2 εκατομμύρια θεατές στο HBO και στο Max. Το 2ο επεισόδιο σημείωσε αύξηση 28% με 2,6 εκατομμύρια θεατές και στις δύο πλατφόρμες. Η τηλεθέαση του 3ου επεισοδίου είδε επίσης αύξηση κατά 5% με 2,7 εκατομμύρια θεατές. 

Για παράδειγμα, το Night Country ξεπέρασε σε συνολικά νούμερα και άλλες σειρές του HBO, όπως το The White Lotus με την 2η σεζόν του η οποία είχε περίπου 8.6 εκατομμύρια θεατές. 

Στο πλευρό της Foster βρίσκεται η Kali Reis, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand. Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner, εκτελεστικής παραγωγού αλλά και σκηνοθέτριας κάθε επεισοδίου αυτού του αυτοτελή κύκλου. 

Σύμφωνα με την πλοκή του True Detective: Night Country, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο. 

Το Το True Detective: Night Country παίζει ήδη στο Max και μέσα από το EON TV στην Ελλάδα.