Το True Detective επιστρέφει με την 4η σεζόν του και απέκτησε νέο σκοτεινό trailer

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο MAX
27 Σεπτεμβρίου 2023 23:22
Το True Detective επιστρέφει με την 4η σεζόν του και απέκτησε νέο σκοτεινό trailer

Το MAX έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το 2ο επίσημο teaser trailer για το True Detective: Night Country, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία τον Ιανουάριο. Με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ, Jodie Foster, η 4η σεζόν της πασίγνωστης σειράς θέλει να σας διηγηθεί μια ολοκαίνουργια σκοτεινή ιστορία.

Οι απαντήσεις είναι θαμμένες βαθιά στο παγωμένο σκοτάδι μάς λέει το HBO στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο είναι αρκετά ατμοσφαιρικό με μία έντονη μουσική που προκαλεί άγχος και τα κεντρικά πρόσωπα να ψάχνουν τις εν λόγω απαντήσεις.

Σύμφωνα με την πλοκή του True Detective: Night Country, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Στο πλευρό της Foster θα βρίσκεται η Kali Reis, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand. Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικής παραγωγούς.

Για την ιστορία, το True Detective έκανε ντεμπούτο το 2014 με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson στο ρόλο δύο ντετέκτιβ που είχαν ως στόχο να λύσουν μία υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Λουιζιάνα.

Το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser trailer παρακάτω.