The Boys: Το hype για το επεισόδιο που κρίθηκε ακατάλληλο είναι τόσο που έγινε trending στο Twitter

Κανένας μα κανένας δεν είναι έτοιμος για το Herogasm
21 Ιουνίου 2022 18:07
The Boys: Το hype για το επεισόδιο που κρίθηκε ακατάλληλο είναι τόσο που έγινε trending στο Twitter

Το περίφημο Herogasm είναι το επεισόδιο που όλοι οι fans των comics του The Boys περιμένουν πως και πώς να δουν να μετουσιώνεται σε live-action μορφή. Το συγκεκριμένο επεισόδιο το διαφημίζουν οι συντελεστές του The Boys, όπως ο showrunner Eric Kripke και το cast εδώ και καιρό, κυρίως γιατί πρόκειται να σοκάρει το κοινό σε αφάνταστο βαθμό. 

Για τους μη μυημένους είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο όργιο όπου όλοι οι Supes του κόσμου συγκεντρώνονται σε ένα απομακρυσμένο νησί -όλα υπό την αιγίδα της και έγκριση της Vought- για να...ξεδώσουν και να επιδοθούν σε κάθε λογής σεξουαλικές πράξεις. Η Amazon μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του The Boys δημοσίευσε ένα promo βίντεο για το "Herogasm" λέγοντας ότι "Αυτά είναι τα μοναδικά πλάνα που το νομικό τμήμα έκρινε να δείξουμε πριν την προβολή του".

Κυριολεκτικά δε δείχνει...τίποτα παρά μια προειδοποίηση με γλαφυρές περιγραφές ωστόσο για το περιεχόμενο των σκηνών. 

O Kripke δήλωσε επίσης ότι το Herogasm κρίθηκε ακατάλληλο σε τέσσερις χώρες με αποτέλεσμα να χρειαστεί εντατικό μοντάζ για να μπορέσει να διατεθεί σε αυτές μέσω του Amazon Prime Video. Με τη σειρά του ο Jensen Ackles που στην 3η σεζόν υποδύεται τον Soldier Boy δήλωσε ότι οι ηθοποιοί και το συνεργείο απέκτησαν τραυματική εμπειρία γυρίζοντάς το. 

Το hype για το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν είναι τόσο μεγάλο που έγινε trending το #Herogasm στο Twitter με τα memes να δίνουν και να παίρνουν, όπως θα δείτε παρακάτω. 

 

 

 

 

 

 

 

Το The Boys επιστρέφει με το επεισόδιο "Herogasm" αυτή την Παρασκευή στο Amazon Prime Video.