Η Marvel επιβεβαίωσε πως...υπάρχει η Marvel εντός του MCU

To Marvel-ception είναι γεγονός
19 Ιουνίου 2022 13:49
Η Marvel επιβεβαίωσε πως...υπάρχει η Marvel εντός του MCU

Το Marvel-ception είναι γεγονός και αναφερόμαστε στο γεγονός πως η Marvel επιβεβαίωσε την ίδια της την ύπαρξή στο κινηματογραφικό σύμπαν της. Αν μπερδευτήκατε θα σας το εξηγήσουμε αμέσως. 

Στο πρώτο επεισόδιο του Ms. Marvel η Kamala Khan της Iman Vellani πηγαίνει στο event AvengerCon, το οποίο διαδραματίζεται στο Camp Lehigh, το στρατόπεδο που γεννήθηκε η Captain Marvel. Εντός της έκθεσης που είναι αφιερωμένη στους "Earth's Mightiest Heroes" υπάρχουν ένα σωρό easter eggs και σε ένα από τα booths, η κάμερα περνάει φευγαλέα από τα merchandise των Avengers. 

Σε ένα από τα κοντινά πλάνα υπάρχει merch της ταινίας Ant-Man and the Wasp, κανονικά με το λογότυπο της Marvel και το κουτί να είναι ολόιδιο με τα merch στην πραγματική ζωή, τα οποία κατασκευάζει η Hasbro.

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι όχι μόνο υπάρχει η Marvel εντός του φανταστικού MCU όπως τη γνωρίζουμε εμείς, αλλά και οι ταινίες του MCU έχουν γυριστεί εντός του...MCU, το οποίο ωστόσο έχει νιώσει τις επιπτώσεις αυτών των ταινιών στην δική του πραγματικότητα.

Το Ms. Marvel είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Disney+.