ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείδωσε η ημερομηνία της τρίτης σεζόν του The Mandalorian

Οι περιπέτειες του λατρεμένου κυνηγού επικηρυγμένων συνεχίζονται
26 Μαΐου 2022 23:00
ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλείδωσε η ημερομηνία της τρίτης σεζόν του The Mandalorian

Το φετινό Star Wars Celebration 2022, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια έχει ξεκινήσει και επίσημα, γιορτάζοντας τη λατρεμένη sci-fi σειρά και η Disney επιφύλασσε διάφορες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις. Όπως σας ενημερώσαμε, κατά τη διάρκεια του main event αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser trailer της σειράς Andor, ενώ από τη σκηνή πέρασαν και Dave Filoni και Jon Favreau, οι οποίοι έμελλε να χαροποιήσουν τους λάτρεις του The Mandalorian.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως ανακοινώθηκε, ο Mando του Pedro Pascal και ο αξιολάτρευτος “Baby Yoda” θα συνεχίσουν τις περιπέτειές του τον επόμενο χρόνο. Συγκεκριμένα, η Σεζόν 3 του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ τον Φεβρουάριο του 2023. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως η Katee Sackhoff θα επιστρέψει στο ρόλο της ανταγωνίστριας, Bo-Katan Kryze.

Μάλιστα, οι fans που είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν αυτοπρόσωπος στο Star Wars Celebration είδαν και ένα αποκλειστικό teaser από τη νέα σεζόν, στο οποίο ο κεντρικός πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του και συγκεκριμένα για το γεγονός πως αφαίρεσε το ιερό του κράνος.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα από τους Dave Filoni και Jon Favreau ήταν η ανακοίνωση πως μέσα στο 2023 οι fans μπορούν να περιμένουν και το “Ahsoka” spinoff, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Rosario Dawson ως η πρώην Padawan του Anakin Skywalker.