Ο Chris Pratt μπλέκεται σε μία τεράστια συνωμοσία στη νέα σειρά της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα την δείτε από την 1η του Ιουλίου
19 Μαΐου 2022 23:19
Ο Chris Pratt μπλέκεται σε μία τεράστια συνωμοσία στη νέα σειρά της Amazon (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο από την επερχόμενο πρωτότυπη σειρά “The Terminal List”. Πρόκειται για ένα σόου που είναι βασισμένο στη νουβέλα του Jack Carr και σε αυτό το θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Chris Pratt, ο οποίος μπλέκεται κατά λάθος σε μία συνωμοσία.

Όπως λέει η Amazon, το σόου ακολουθεί τη ζωή του James Reece, αφού ολόκληρη η διμοιρία του Navy SEAL βρίσκεται σε ενέδρα κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής υψηλού κινδύνου.

Η επίσημη αφίσα:

Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και στην οικογένειά του με κακές αναμνήσεις απ’ όλο αυτό. Καθώς, όμως, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ο Reece ανακαλύπτει κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που εργάζονται πίσω από την πλάτη του, θέτοντας σε κίνδυνο εκείνον, καθώς αυτών που αγαπάει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole και Alexis Louder. Showrunners είναι εδώ οι David DiGilio και ο Carr, ενώ ο Daniel Shattuck έχει γράψει το σενάριο.

Το The Terminal List θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video την 1η Ιούλιου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.