Ο James Gunn έχει μια ιδέα για το πως θα μπορούσε να επιστρέψει ο Star-Lord του Chris Pratt στο MCU

Και την μοιράστηκε δημοσίως
12 Ιουλίου 2023 21:22
Ο James Gunn έχει μια ιδέα για το πως θα μπορούσε να επιστρέψει ο Star-Lord του Chris Pratt στο MCU

Ο James Gunn δήλωσε ότι έχει μερικές ιδέες για το πως θα μπορούσε να επιστρέψει ο “Legendary Star-Lord” του Chris Pratt στη μεγάλη οθόνη. Ο διάσημος δημιουργός και επικεφαλής πλέον των DC Studios, είπε ότι έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Pratt για κάποια spin-off ταινία των Guardians of the Galaxy της Marvel.

Παρόλο που αυτόν τον καιρό είναι πολύ απασχολημένος με το Superman: Legacy και άλλα projects που έχει η DC, ο Gunn είπε ότι έχει κάνει συζητήσεις για το πως θα μπορούσε να επιστρέψει ο Star-Lord με μία δική του ταινία. Οι δηλώσεις του έρχονται μέσα από το The Direct.

Θέλουμε πάντα να δώσουμε σε κάποιον κάτι ξεχωριστό. Ο Chris και εγώ, μιλούσαμε πάντα για το πόσο υπέροχο θα ήταν να μπορούσαμε να κάνουμε μια ταινία για τον “Legendary Star-Lord”, μια ιστορία που θα λάμβανε χώρα στην Γη με εκείνον να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτό το περιβάλλον, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος άλλος μπορεί να προσπαθήσει να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον στο διάστημα. Οπότε, ανυπομονώ να δω κάτι τέτοιο.

Έχουμε ήδη μια post-credits σκηνή στο Guardians of the Galaxy 3 με τον Peter Quill και τη ζωή του στην Γη και είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι λιγότερo περιπετειώδης από τις γαλαξιακές περιπέτειές του με τον Rocket, τον Groot και όλη τη συμμορία. Ωστόσο, υπάρχει και αυτό το πλάνο στην ταινία που λέει ότι ο Legendary Star-Lord θα επιστρέψει…

Ο ίδιος ο Chris Pratt είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε άνετα στο MCU για να υποδυθεί ξανά τον Star-Lord εάν όμως υπάρχει μια ιστορία με νόημα και όχι επειδή θα πάει ο κόσμος στον κινηματογράφο, αλλά επειδή πιστεύει ότι αυτός ο χαρακτήρας έχει πολύ μέλλον.

Ωστόσο ο σταρ και αρχηγός της ομάδας των Guardians αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν και τονίζει ότι θα είναι κάτι δύσκολο να συμβεί χωρίς τον James Gunn στο τιμόνι, καθώς ήταν ο οραματιστής και σκηνοθέτης των ταινιών. Στη συνέντευξή του στο Total Film ανέφερε:

Θα ήταν περίεργο να συνεχίσουμε την ιστορία του Star Lord χωρίς τον James. Έχει κάνει τόσο αριστοτεχνική δουλειά στις τρεις πρώτες ταινίες. Βρήκαμε πραγματικά μαζί το πως θα είναι ο χαρακτήρας του Peter Quill και χωρίς αυτόν, προφανώς, δεν θα είχα ποτέ αυτή την ευκαιρία. Αυτός το γράφει, αυτός το σκηνοθετεί, αυτός ονειρεύεται τη μουσική, η δική του φαντασία στην οθόνη. Οπότε, για να συνεχίσουμε να λέμε την ιστορία, θα ήταν πραγματικά σημαντικό να τιμήσουμε αυτό που έκανε στις τρεις πρώτες ταινίες και να τιμήσουμε αυτό που οι θαυμαστές έχουν αγαπήσει στον χαρακτήρα και όχι απλά να το κάνουμε επειδή ο κόσμος μπορεί να εμφανιστεί για να πληρώσει γι' αυτό, καταλαβαίνετε;

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 έπαιξε στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου.