Το πρώτο trailer του Garfield με τον Chris Pratt έχει φαγητό, συγκίνηση και πολύ περιπέτεια!

Στους κινηματογράφους «σύντομα» όπως μάς λέει η Sony Pictures
13 Νοεμβρίου 2023 16:33
Το πρώτο trailer του Garfield με τον Chris Pratt έχει φαγητό, συγκίνηση και πολύ περιπέτεια!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Sony Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το The Garfield Movie, την ολοκαίνουργια μεγάλη ταινία του franchise που έχει πρωταγωνιστή τον Chris Pratt.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός θα δανείσει τη φωνή του στον εμβληματικό γάτο, ο οποίος υπόσχεται να σας συγκινήσει και να σας ταξιδέψει σε μία περιπέτεια όπως ποτέ άλλοτε με αυτή την ταινία. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η ταινία, αλλά η Sony Pictures αποκάλυψε ότι θα καταφθάσει μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

Τη σκηνοθεσία του Garfield έχει αναλάβει ο Mark Dindal, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για το The Empreror’s New Groove, το Cats Don’t Dance και Chicken Little. Επίσης, το σενάριο έγραψαν οι Paul A. Kaplan, Mark Torgove και David Reynolds.

Εκτός από τον Chris Pratt που δανείζει τη φωνή του στον Garfield, στην ταινία θα ακούσετε και τους Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein και Bowen Yang. Στην παραγωγή συναντάμε τους John Cohen, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Steven P. Wegner, Craig Sost, Namit Malhotra και Crosby Clyse.

Για την ιστορία, ο Garfield έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη με το υβρίδιο live-action/κινουμένων σχεδίων φιλμ "Garfield" το 2004 και το sequel του, "Garfield: A Tail of Two Kitties" στις οποίες ο Bill Murray δάνειζε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή.

Το The Garfield Movie θα παίξει αποκλειστικά στους κινηματογράφους, αλλά προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.