Jak and Daxter η ταινία: Ακούγεται ότι θα παίξει ο Tom Holland μαζί με έναν άλλο αστέρα της Marvel

Νέες φήμες αποκαλύπτουν το πιθανό casting της ταινίας του Jak & Daxter
21 Αυγούστου 2023 17:51
Jak and Daxter η ταινία: Ακούγεται ότι θα παίξει ο Tom Holland μαζί με έναν άλλο αστέρα της Marvel

Μπορεί το The Last of Us να μεταφέρθηκε τηλεοπτικά με τεράστια επιτυχία, όμως το άλλο μεγάλο franchise της Naughty Dog, αυτό του Jak and Daxter αναμένεται να γίνει κινηματογραφική ταινία

Τουλάχιστον αυτά μεταφέρει ο γνωστός insider της βιομηχανίας, @MyTimeToShineHello στο Twitter/X, ο οποίος διαθέτει και ένα αξιόπιστο σερί αποκαλύψεων που βγήκαν αληθινές, όσον αφορά τις ταινίες της Marvel Studios. Ο @MyTimeToShineHello όμως αποκαλύπτει τώρα τα πιθανά ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη live-action μεταφορά των παιχνιδιών Jak & Daxter, τα οποία είναι και οι δύο μεγάλα ονόματα στο MCU. 

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τον Tom Holland, ο οποίος θα υποδυθεί τον Jak και τον Chris Pratt, ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του στον Daxter, όντας τα επικρατέστερα ονόματα για το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας. Μάλιστα, ο εν λόγω insider αναφέρει ότι η Sony Pictures θέλει τον Ruben Fleischer των ταινιών "Venom" και 'Uncharted' για τη σκηνοθεσία του Jak & Daxter. 

Αν πράγματι ισχύει αυτή η φήμη τότε ο 26χρονος Holland θα έχει υποδυθεί δύο σημαντικές μασκότ του PlayStation, μετά τον Nathan Drake των "Uncharted". Σε εκείνο το μέτωπο επίσης αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το κινηματογραφικό sequel. 

Επίσης θα είναι μια ακόμη συνεργασία δύο ηθοποιών της Marvel, οι οποίοι εκτός των franchises τους (Spider-Man και Guardians of the Galaxy) έχουν συμπρωταγωνιστήσει μαζί στο Avengers: Infinity War και το Avengers: Endgame, αλλά και στην animation ταινία "Onward" της Pixar. 

Εντελώς συμπωματικά, ο Τομ Χόλαντ είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι θα ήθελε να παίξει τον Jak εάν ποτέ η Sony έκανε μια ταινία του Jak and Daxter.