Ο Tom Holland θέλει Jak and Daxter ταινία από την A24 ώστε να είναι σκοτεινή

Και φυσικά αυτός να αναλάβει το ρόλο του Jak
07 Φεβρουαρίου 2022 14:04
Ο Tom Holland θέλει Jak and Daxter ταινία από την A24 ώστε να είναι σκοτεινή

Ο Tom Holland μετά το ρόλο του Spiderman στο πρόσφατο “No Way Home”, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και σε ακόμη ένα φιλμ της Sony Pictures, που δεν είναι άλλο από το Uncharted. Το δημοφιλές franchise της Naughty Dog έρχεται στη μεγάλη οθόνη και ο Holland θα υποδυθεί τον Nathan Drake που στρατολογείται από τον “Sully” του Mark Wahlberg, για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan.

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στο Gamespot ότι θα ήθελε να παίξει σε ακόμη μία ταινία που θα σχετίζεται με τα videogames και μάλιστα διάλεξε για άλλη μια φορά ένα τίτλο της Naughty Dog. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως θα ήθελε πάρα πολύ μία “Jak and Daxter” ταινία, όπου εκείνος θα υποδυόταν τον Jack. Αυτή βέβαια, θα ήθελε να είναι σε παραγωγή της A24, ώστε να είναι αρκετά σκοτεινή και «απρόβλεπτη».

Αυτή η ταινία όπως λέει θα ήθελε να είναι σε live-action μορφή και όχι ως animation, ώστε να δημιουργεί μια περίεργη εικόνα του δημοφιλούς franchise της Naughty Dog.

Θα ήθελα να κάνω μία Jak and Daxter ταινία και θα έπαιζα τον Jack. Αλλά θα το έκανα με την A24, όποτε θα ήταν πολύ περίεργη και σκοτεινή. Ναι, θα έκανα μια live-action ταινία του Jack and Dexter.

Εσείς τι θα λέγατε για μία Jack and Dexter ταινία με τον Tom Holland; Πείτε μας στα σχόλια!