Ανακοινώθηκε το prequel του The Terminal List με τον Chris Pratt

Η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει μέσα στο 2024
19 Ιανουαρίου 2024 17:43
Ανακοινώθηκε το prequel του The Terminal List με τον Chris Pratt

Η Amazon μόλις ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την prequel σειρά του The Terminal List, της σειράς που είδαμε πρόσφατα στο Prime Video με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt. Η νέα σειρά θα ονομάζεται The Terminal List: Dark Wolf και θα λειτουργεί ως prequel της κεντρικής ιστορίας των Ben Edwards και James Reece των Taylor Kitsch και Pratt.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το σύμπαν του The Terminal δε θα μείνει μόνο στο prequel, καθώς η 2η σεζόν της κεντρικής σειράς έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και αναμένεται να καταφθάσει μελλοντικά στο Prime Video.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πόσο πίσω θέλει να πάει η ιστορία στο ονομάζεται The Terminal List: Dark Wolf, αλλά σίγουρα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες μέσα στο έτος. Μάλιστα, η παραγωγή της νέας σειράς αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2024.

Η κεντρική σειρά ακολουθεί τη ζωή του James Reece, αφού ολόκληρη η διμοιρία του Navy SEAL βρίσκεται σε ενέδρα κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής υψηλού κινδύνου. Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και στην οικογένειά του με κακές αναμνήσεις απ’ όλο αυτό.

Το cast συμπλήρωναν επίσης και οι Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole και Alexis Louder.

Για περισσότερα σχετικά με το The Terminal List: Dark Wolf, αλλά και την 2η σεζόν της κεντρικής σειράς, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.