Το “Loki” ξεπέρασε σε προβολές οποιαδήποτε άλλη σειρά της Marvel στο Disney Plus

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν θα ξεκινήσουν σύντομα
18 Μαΐου 2022 10:28
Το “Loki” ξεπέρασε σε προβολές οποιαδήποτε άλλη σειρά της Marvel στο Disney Plus

Ο Kevin Feige των Marvel Studios αποκάλυψε πως η τηλεοπτική σειρά “Loki” είχε τις περισσότερες προβολές από οποιαδήποτε σειρά της Marvel στο Disney Plus μέχρι και σήμερα. Ο διάσημος παραγωγός είπε πως το Loki τόλμησε πολλά και πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως η 2η σεζόν είναι καθ’ οδόν.

Μάλιστα, η παραγωγή του νέου κεφαλαίου πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες έτσι ώστε να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται, φυσικά με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Tom Hiddleston και ολόκληρο το cast που αγαπήσατε, να επιστρέφει.

Το Loki διαδραματίζεται σε έναν κόσμο του Marvel Cinematic Universe, στον οποίο ο Θεός της αταξίας είναι ουσιαστικά ένα ψάρι έξω από τα νερά του, όταν έχει μπλέκεται σε μπελάδες με το Time Variance Authority, μετά τη φυγή του με το Tesseract. Εκτός από τον Hiddleston στο cast έχουμε επίσης τους Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant. Η Kate Herron σκηνοθετεί το Loki και ο Michael Waldron είναι ο σεναριογράφος.

Η She-Hulk του MCU αποκαλύπτεται και είναι…θυμωμένη!

Ο Hiddleston δήλωσε τα εξής για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν:

Έχουμε πατήσει ήδη πόδι, θέλω να πω δεν γυρνάνε οι κάμερες ακόμα αλλά γίνονται προετοιμασίες και ξεκινάμε σε περίπου έξι εβδομάδες. Οπότε πάμε προς ολοταχώς με το σενάριο και την ιστορία που έχουμε και είναι συναρπαστικό. Ναι προφανώς δε μπορώ να πω πολλά αλλά πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν.

Λέγεται πως η 2η σεζόν του θα περιλαμβάνει και πάλι 6 επεισόδια, των οποίων τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν οι ταλαντούχοι Justin Benson και Aaron Moorhead, που σκηνοθετούν τα τρία τελευταία επεισόδια του Moon Knight, ενώ το ρεζουμέ τους περιλαμβάνει τη μεταφυσική σειρά τρόμου, "Archive 81" του Netflix, αλλά και τη sci-fi ταινία "Synchronic", με τους Anthony Mackie και Jamie Dornan.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.