Μάθαμε ποια θα είναι η επόμενη σειρά του MCU μετά τη 2η σεζόν του Loki

Το Disney Plus ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια νέα σειρά της Marvel πριν κλείσει το 2023
07 Νοεμβρίου 2023 02:05
Μάθαμε ποια θα είναι η επόμενη σειρά του MCU μετά τη 2η σεζόν του Loki

Το Disney Plus ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια νέα σειρά της Marvel Studios πριν κλείσει το 2023 κιόλας, όπως μαθαίνουμε από την ίδια την πλατφόρμα. Σε μια ανακοίνωση της Disney για το πρόγραμμα των ερχόμενων μηνών που θα καταφθάσει στο Disney+, αποκαλύπτεται ποια θα είναι η επόμενη σειρά του MCU, η οποία θα διαδεχθεί τη 2η σεζόν του Loki

Αυτή θα είναι η 2η σεζόν του Marvel's What If...?, της ανθολογικής σειράς της Marvel Studios, η οποία κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του multiverse αλλά σε animated μορφή. Συγκεκριμένα, η Disney αποκάλυψε το παράθυρο κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων της σειράς, τα οποία θα καταφθάσουν στην συνδρομητική της υπηρεσία "αυτήν την εορταστική περίοδο". 

Πρακτικά, δηλαδή αμέσως μετά το φινάλε της 2η σεζόν του Loki, η Marvel Studios θα αρχίσει την προώθηση της 2ης σεζόν του What If? μιας και είναι να προβληθεί πριν το τέλος του 2023. Αρχικά η 2η σεζόν θα έκανε πρεμιέρα μέσα στους πρώτους μήνες του 2023, αλλά καθυστέρησε μαζί με άλλες σειρές και ταινίες του Phase 5 του MCU, χωρίς καμία άλλη εξήγηση. "Ο Watcher συνεχίζει το ταξίδι ως οδηγός μας στο αχανές multiverse, παρουσιάζοντας ολοκαίνουργια και γνωστά πρόσωπα σε όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel", αναφέρει η σύνοψη της 2ης σεζόν. "Η ανθολογική σειρά κινουμένων σχεδίων θέτει ερωτήματα, επανεξετάζει και ανατρέπει κλασικές στιγμές του κινηματογραφικού κόσμου της Marvel με ένα απίστευτο voice cast που περιλαμβάνει πλήθος αστέρων που επιστρέφουν στους εμβληματικούς τους ρόλους".

Γνωρίζουμε επίσης ότι η 2η σεζόν του What If? θα μας συστήσει σε μια ολοκαίνουργια και πρωτότυπη ηρωίδα του MCU, την οποία δημιούργησαν οι συντελεστές του σόου. 

H 2η σεζόν του Loki, να θυμίσουμε ότι ολοκληρώνεται αυτήν την Παρασκευή με την προβολή του 6ου και τελευταίου επεισοδίου της.