Jonathan Majors: Σπάει τη σιωπή του ο “Kang“ της Marvel μετά την απόλυσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά και την καταδίκη του για βίαιη συμπεριφορά από το δικαστήριο
09 Ιανουαρίου 2024 00:44
Jonathan Majors: Σπάει τη σιωπή του ο “Kang“ της Marvel μετά την απόλυσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς (Jonathan Majors) έσπασε τη σιωπή του σε μια εκτενής τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την απόλυσή του από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios και τον ρόλο του Kang the Conqueror. Να θυμίσουμε ότι ο 34χρονος σταρ των ταινιών 'Creed III' και 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο τον περασμένο Δεκέμβριο για επίθεση και παρενόχληση σε βαθμό πλημμελήματος ενάντια στην πρώην σύντροφό του. 

Την πρώτη του συνέντευξη μετά και την καταδικαστική αυτή απόφαση του δικαστηρίου παραχώρησε τώρα ο Majors, μιλώντας στο ABC News Live, τόσο για την συμπεριφορά του όσο και για την αντίδραση που ειχε στον απόηχο της απόφασης των ενόρκων και των συνεπειών της. 

"Στέκομαι εκεί και η ακούω την ετυμηγορία. Λέω: "Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό με βάση τα στοιχεία, με βάση τα στοιχεία της κατηγορούσας αρχής, πόσο μάλλον με τα δικά μας στοιχεία; Πώς είναι δυνατόν;" είπε στο κεντρικό δελτίο του ABC. 

Η δική επικεντρώθηκε στον καυγά που είχαν ο Majors με την πρώην σύντροφό του ονοματι Grace Jabbari. Σύμφωνα με την Jabbari αυτή είδε ένα μήνυμα από μια άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο του Majors και του άρπαξε το κινητό. Όλα όσα ακολούθησαν όμως αποτελούν το αντικείμενο της διαφωνίας τους. Από τη μία η Jabbari ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός της άρπαξε το χέρι και το κράτησε πίσω από την πλάτη της, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κοψίματα, μώλωπες και ένα σπασμένο δάχτυλο. Από την άλλη, ο Majors υποστηρίζει ότι η επίθεση δεν συνέβη και ότι δεν προκάλεσε τους τραυματισμούς της, λέγοντας μπροστά στις κάμερες ότι:

"Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μακάρι να ήξερα [πώς συνέβησαν στην πραγματικότητα οι τραυματισμοί]. Αυτό θα έδινε μια σαφήνεια. Αυτό θα μπορούσε να μου δώσει κάποιο είδος ηρεμίας γι' αυτό το ζήτημα. "

"Είμαι αθλητής, είμαι αθλητικός τύπος. Γνωρίζω το σώμα μου, ξέρω πως κινείται και ξέρω τη δύναμή μου ή την έλλειψή της, καταλάβατε; Τίποτα από αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν επάνω της", αναφέρει ο Majors, όντας έντονα συναισθηματικά φορτισμένος. 

Για το όταν έμαθε ότι χάνει τον ρόλο του Kang, ο οποίος είναι ο επόμενος μεγάλος κακός του MCU, είπε πως "ήταν σα να σταμάτησε ο χρόνος γύρω του" και για το εάν θεωρεί ότι θα παίξει ξανά στο Χόλιγουντ είπε: "Φυσικά και ναι, το πιστεύω. Προσεύχομαι για να γίνει."  

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή του στο ABC News: