Loki: Νέα δήλωση Tom Hiddleston για το φινάλε της 2ης σεζόν και το “τέλος του ταξιδιού“ του

Ο σταρ της Marvel Studios ξεκαθαρίζει κάπως την δήλωση που έκανε πριν μερικές μέρες
15 Νοεμβρίου 2023 18:00
Loki: Νέα δήλωση Tom Hiddleston για το φινάλε της 2ης σεζόν και το “τέλος του ταξιδιού“ του

Ανήμερα της πρεμιέρας του τελευταίου επεισοδίου της 2ης σεζόν του Loki στο Disney Plus, ο Tom Hiddleston εμφανίστηκε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon για να συζητήσει για το φινάλε. Εκεί όμως έκανε μια δήλωση που ερμηνεύθηκε σαν να είναι το "τέλος του ταξιδιού" του στη Marvel, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μετά από τη σειρά Loki αποσύρεται από τον ρόλο κατά κάποιον τρόπο. 

Τώρα ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε πασίγνωστος χάρις το ρόλο του "Θεού της Ζαβολιάς" στο σύμπαν της Marvel θέλησε να ξεκαθαρίσει την προηγούμενη δήλωσή του κάνοντας μια καινούργια. Μιλώντας στο CinemaBlend θέλησε να εξηγήσει περισσότερο τι εννοούσε σχετικά με την συμμετοχή του στο franchise μετά το τέλος του Loki. Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

"Λοιπόν, ναι, υποθέτω ότι αυτό που ήθελα να πω... Ίσως αυτό που πρέπει να διευκρινίσω είναι ότι αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος με το φινάλε της 2ης σεζόν, επειδή φαίνεται να περιέχει αντανακλάσεις και αντηχήσεις όλου του ταξιδιού. Είναι σχεδόν σαν ένα κομμάτι μουσικής, όπου σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο, ακούς τις νότες, ξέρεις, είτε είναι σε ατάκες διαλόγου, κινούμαστε γύρω από τα ίδια θέματα που πάντα γύριζα με τον Loki. Αλλά είναι ένας χαρακτήρας που ασχολείται με τις ιδέες του ανήκειν, τις ιδέες της ταυτότητας, τις ιδέες του σκοπού.

Και συνέχισε λέγονταςι: "Τέτοιος ήταν στο ξεκίνημα της πρώτης ταινίας Thor, όπου αναρωτιόταν πού ανήκε, σε ποια οικογένεια ανήκε, αναρωτιόταν ποιος ήταν ο ρόλος του σε όλα αυτά. Ο Θορ ήταν προορισμένος να γίνει βασιλιάς του Άσγκαρντ. Και ποιος είμαι εγώ; Ποιος είναι ο Λόκι; Και έκανα αυτή την ερώτηση σε όλη τη διαδρομή. Όπως, ποιος νομίζει ότι είναι ο Λόκι; Ποιος νομίζει ότι είναι και ποιος είναι πραγματικά; Και στη συνέχεια, καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς, στην 1η και τη 2η σεζόν, νομίζω ότι η αντιπαράθεση με τον Mobius και ο αντικατοπτρισμός της Sylvie είναι μια άλλη εξερεύνηση, εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτές τις ιδέες."

"Είναι επίσης το κλείσιμο έξι ταινιών, 12 επεισοδίων και 14 ετών της ζωής μου. Ήμουν 29 ετών όταν πήρα το ρόλο, είμαι 42 ετών τώρα. Ήταν ένα ταξίδι. Νομίζω ότι στο φινάλε υπάρχουν αντηχήσεις και απόηχοι από κάθε εκδοχή του Λόκι που έχω υποδυθεί." είπε ο Hiddleston μερικές μέρες πριν στο The Tonight Show. 

Εάν πράγματι ήταν η τελευταία φορά που βλέπουμε τον Loki τότε ίσως και να τελείωνε η ιστορία του με ψηλά το κεφάλι. Βέβαια, με το Multiverse και τα όσα θα γίνουν στο Avengers: Secret Wars το πιο πιθανό είναι ότι μια ακόμη φορά θα εμφανιστεί αλλά σίγουρα μια τελεία θα πρέπει να μπει στον χαρακτήρα μετά το διαφαινόμενο reboot που θα κάνει το MCU. 

Τις εντυπώσεις μας από τη 2η σεζόν του LOKI, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ