Ένα “sitcom” από τα παλιά επιστρέφει και πάλι στις οθόνες σας

Το Married… with Children θα γίνει animated σειρά
15 Μαΐου 2022 19:54
Ένα “sitcom” από τα παλιά επιστρέφει και πάλι στις οθόνες σας

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ακόμα μία κλασσική κωμωδία από τη δεκαετία των ’80s-‘90s θα έρθει και πάλι στις οθόνες σας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία animated αναβίωση του “Married… with Children” με τους πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate και David Faustino, όπως λέει το Deadline.

Η νέα εκδοχή της κωμικής σειράς της Fox είναι γραμμένη από τον εκτελεστικό παραγωγό του Family Guy, Alex Carter, ο οποίος υπηρετεί και ως showrunner. Η Sony Pictures Television, η οποία κατέχει και διανέμει την πρωτότυπη σειρά, εργάζεται πάνω στο νέο animated σόου για περισσότερο από ένα χρόνο και μάλιστα έκλεισε ήδη την τετράδα των πρωταγωνιστών του Married…With Children.

Ωστόσο, δε γνωρίζουμε ακόμα σε ποια πλατφόρμα θα παίξει η σειρά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στα “Fox”, “Hulu” ή “Peacock” είναι η πιο πιθανές επιλογές για τη Sony.

Για την ιστορία, το Married… with Children, που προβλήθηκε από το 1987 έως το 1997 στο Fox, είναι μια σειρά που ανέβασε πολύ το αμερικανικό δίκτυο, είχε μπει για τα καλά στην ποπ κουλτούρα και ήταν από τις πρώτες πρωτότυπες σειρές στο νεοσύστατο τότε δίκτυο, που τη βοήθησε να μπει στον χάρτη και να καθιερωθεί η έντονη κωμική επωνυμία της.