Καθυστερούν δύο πολυαναμενόμενες ταινίες της Sony στις αίθουσες

Το Kraven The Hunter αλλάζει slot με τη νέα Karate Kid ταινία
27 Απριλίου 2024 22:03
Καθυστερούν δύο πολυαναμενόμενες ταινίες της Sony στις αίθουσες

Δύο πολυαναμενόμενες ταινίες της Sony Pictures θα καθυστερήσουν και μάλιστα αρκετούς μήνες η κάθεμιά για να κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους του κόσμου.

Ο λόγος για τα Kraven The Hunter και το The Karate Kid, τα οποία άλλαξαν μεταξύ τους slots στο καλεντάρι προβολών της Sony Pictures, επειδή πιθανότητα η τελευταία θέλει λίγο παραπάνω χρόνο και οι παραγωγοί της επιθυμούν να ρολάρει μαζί με την τελευταία σεζόν της σειράς Cobra Kai, η οποία μάλλον θα γίνει εντός του 2025. 

Επομένως το Kraven από το Spiderverse σύμπαν της Sony με πρωταγωνιστή τον Aaron Taylor-Johnson αναμένεται να βγει πλέον στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2024 (αντί για τις 30 Αυγούστου του 2024). H νέα Karate Kid ταινία μεταφέρεται για τις 30 Μαίου του 2025 αντί για τον ερχόμενο Δεκέμβριο που ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει, κάτι που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει για περίπου 5 μήνες. 

Στην ταινία ο Taylor-Johnson (Bullet Train, Kick Ass) θα υποδυθεί τον Sergei Kravinoff, γνωστό και ως έναν από τους μεγαλύτερους villains του Spider-Man καθώς ξεκινάει την αποστολή του ώστε να γίνει ο καλύτερος κυνηγός του κόσμου. Τον πατέρα του υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Russel Crowe (Ράσελ Κρόου), ενώ τον ετεροθαλή αδερφό του, ονόματι Dmitri Smerdyakov/Chameleon, ο Fred Heschinger. Επίσης, μαζί τους παίζει o Alessandro Nivola στο ρόλο του -επίσης γνωστού villain- Rhino, η Ariana DeBose (West Side Story), Christopher Abbott και Levi Miller. 

Πρόκειται για την πρώτη R-Rated ταινία της Sony Pictures στο δικό της Αραχνοσύμπαν, την οποία σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, J.C. Chandor των "A Most Violent Year" και "Triple Frontier", σε σενάριο που υπογράφει μαζί με τους Richard Wenk (The Equalizer films), Matt Holloway, και Art Marcum. Μαζί με αυτήν την ταινία και το "Beyond the Spider-Verse" έγινε γνωστό ότι δε θα βγει στην ημερομηνία που προοριζόταν αρχικά. 

Όσο για το νέo Karate Kid γνωρίζουμε ότι στις αρχές Απριλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματά της με τον Ben Wang να πρωταγωνιστεί ως το "νέο Καράτε Κιντ" καθώς στο πλάι του θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Ralph Macchio και Jackie Chan στους ρόλους των Daniel LaRusso και Mr. Han αντίστοιχα από τις προηγούμενες ταινίες. Με αυτόν τον τρόπο κόσμοι του άλλοτε ασύνδετου "The Karate Kid" του 2010 με τον Τζάκι Τσαν και οι προηγούμενες ταινίες "Karate Kid" με τον Λαρούσο, θα συναντηθούν. Ενδεχομένως να δούμε και σύνδεση με τη σειρά "Cobra Kai" αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ben Wang  έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά "American Born Chinese" του Disney Plus πλάι στην Michelle Yeoh. 

Στο cast προστέθηκε πρόσφατα η εμβληματική Ming-Na Wen, γνωστή και ως voice actor της "Μουλάν" της Disney. Η ηθοποιός έχει τιμηθεί ως Disney Legend το 2019 για την ευρύτερη συνεισφορά της καθώς έχει παίξει και στη σειρά Agents of SHIELD και στο "Mandalorian" και στο "The Book of Boba Fett" ως Fennec Shand. Οι Sadie Stanley και Joshua Jackson ολοκληρώνουν τα βασικά ονόματα του cast. 

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Karate Kid της Sony Pictures έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle (I’m Not Okay with This, The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Peter Rabbit).