Anaconda: Αυτό είναι το κινέζικο remake με το πιο θανατηφόρο φίδι - Δείτε το trailer

Θα βασίζεται στην πρώτη ταινία
26 Μαρτίου 2024 23:00
Anaconda: Αυτό είναι το κινέζικο remake με το πιο θανατηφόρο φίδι - Δείτε το trailer

Μετά από τρία sequels και διάφορα άλλα projects, το Anaconda επιστρέφει στους κινηματογράφους εντελώς διαφορετικό. Και αυτό διότι γίνεται remake από την Κίνα και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Με τίτλο Anaconda, η ταινία βασίζεται στο κλασσικό Ανακόντα των ‘90s που είχε πρωταγωνιστές τους Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz, Jonathan Hyde και Owen Wilson.

Αν θυμάστε, στην ταινία του 1997, ένα κινηματογραφικό συνεργείο πιάνεται όμηρος από έναν κυνηγό, ο οποίος τους αναγκάζει να "πιάσουν" το μεγαλύτερο και το πιο θανατηφόρο φίδι στον κόσμο. Το κινέζικο remake φαίνεται ότι θα σας διηγηθεί μια παρόμοια ιστορία, με επίκεντρο έναν δολοφόνο με το όνομα Scarlet Naga. Επίσης, το remake του Anaconda θα περιλαμβάνει και zombies από τη δυναστεία του Qing.

Κεντρικά πρόσωπα στην ταινία είναι οι Terence Yin και Nita Xia, ενώ εμφανίζονται και οι Paul Che, Jiu Kong, Ken Lok, Wang Xing Chen, Wang Gang, Wang Zi Run, Xu Shao Hang και Wu Hao. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Xiang Qui Liang και Xiang He Sheng.

Το νέο Anaconda έρχεται από τις Canno Studio Pictures, Xiang Bros Studios και Sony Pictures Television, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.