Πασίγνωστες ταινίες και σειρές έρχονται εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX – Δείτε τη λίστα

Ανάμεσά τους και το Spider-Man: Far From Home
30 Μαρτίου 2024 12:38
Πασίγνωστες ταινίες και σειρές έρχονται εντελώς δωρεάν στο ERTFLIX – Δείτε τη λίστα

Η ΕΡΤ και η Sony Pictures Television ανακοίνωσαν πριν από μερικές ώρες μία “σπουδαία” όπως την αποκαλούν συμφωνία για την προβολή κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχόμενου στην γνωστή πλέον υπηρεσία της ΕΡΤ, “ERTFLIX”.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει τόσο πασίγνωστες ταινίες της Sony, όσο και τηλεοπτικές σειρές. Οι θεατές του ERTFLIX θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο χωρίς κάποιο κόστος μέσα από την εφαρμογή της ΕΡΤ και περιλαμβάνονται ταινίες όπως το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time... In Hollywood του Quentin Tarantino, αλλά και το Ghostbusters: Afterlife.

Εκτός από ταινίες, θα βρείτε και τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσά του το πολύ επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο σόου, Better Call Saul, που λειτουργεί ως prequel στο θρυλικό Breaking Bad.

Η λίστα διαμορφώνεται ως εξής:

Spider-Man: Far From Home

Once Upon A Time... In Hollywood

Ghostbusters: Afterlife

Peter Rabbit

Peter Rabbit 2: The Runaway

Magpie Murders

A Spy Among Friends

A Very English Scandal

A Very British Scandal

Better Call Saul

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου:

Η SONY PICTURES TELEVISION ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η συμφωνία περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές σειρές και πρόσβαση σε μια συλλογή τίτλων από την πλούσια κινηματογραφική και τηλεοπτική βιβλιοθήκη της Sony Pictures. Επιλεγμένοι τίτλοι της SPT θα είναι διαθέσιμοι στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και στην ψηφιακή υπηρεσία ERTFLIX.

Η ΕΡΤ και η Sony Pictures Television (SPT) ανακοίνωσαν μια σημαντική συμφωνία-αφιέρωμα σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Στο πλαίσιο του αφιερώματος μία πλούσια συλλογή πρόσφατων blockbusters, γνωστών κλασικών ταινιών και αγαπημένων οικογενειακών ταινιών της μεγάλης και της μικρής οθόνης θα μεταδοθεί στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Η συμφωνία θα φέρει μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους και δημοφιλείς τίτλους της βιβλιοθήκης της Sony Pictures στους τηλεθεατές της ΕΡΤ, με ταινίες όπως το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time... In Hollywood, το Ghostbusters: Afterlife, καθώς και τις αγαπημένες οικογενειακές ταινίες Peter Rabbit και Peter Rabbit 2: The Runaway. Περιλαμβάνονται επίσης επιτυχημένοι τηλεοπτικοί τίτλοι, όπως τα Magpie Murders, A Spy Among Friends, A Very English Scandal και A Very British Scandal και Better Call Saul.

Ο κ. Jonathan Riesel, VP Distribution & Networks, Ελλάδα, Ισραήλ, Βαλτική και Αφρική της Sony Pictures Television, δήλωσε: «Φέτος, η Sony Pictures γιορτάζει την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αμερικανικού κινηματογραφικού στούντιο Columbia Pictures. Είναι φανταστικό σε αυτή τη χρονιά ορόσημο να μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη συμφωνία και τη νέα συνεργασία που θα φέρει μερικές από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρισμένες ταινίες μας, μαζί με μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και δημοφιλείς τηλεοπτικούς τίτλους της βιβλιοθήκης μας, στους τηλεθεατές της ΕΡΤ στην Ελλάδα, στα κανάλια της και στην πλατφόρμα ERTFLIX».

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και δεύτερο κύμα περιεχομένου, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Επίσης, δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς θα γίνουν διαθέσιμα όλα τα παραπάνω.