Ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του Zelda έχει μία “καταπληκτική ιδέα”

Ο Web Ball σε νέες δηλώσεις
24 Μαρτίου 2024 11:44
Ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του Zelda έχει μία “καταπληκτική ιδέα”

Ο Wes Ball, ο οποίος μάθαμε πρόσφατα ότι θα σκηνοθετήσει την live-action ταινία του The Legend of Zelda, μίλησε για το συγκεκριμένο project στο Total Film του Gamesradar.

Ο σκηνοθέτης του The Maze Runner είπε μεταξύ άλλων ότι έχει σκεφτεί μια φανταστική ιδέα για την ταινία του Zelda και θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους θα πάνε να την δουν.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής;

Έχω μία καταπληκτική ιδέα. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό πόσο ωραία θα ήταν μια ταινία Zelda. Θέλω να εκπληρώσω τις μεγαλύτερες επιθυμίες όλων των ανθρώπων. Ξέρω ότι είναι σημαντικό αυτό το franchise στους ανθρώπους και θέλω να είναι μία σοβαρή ταινία. Μια πραγματική ταινία που θα κάνει όσους την δουν να “αποδράσουν”.

Πρέπει να δείχνει αληθινή (η ταινία). Να είναι σοβαρή και cool, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η live-action ταινία του Zelda ανακοινώθηκε επίσημα τον Νοέμβριο του 2023 και έρχεται σε συνεργασία Nintendo και Sony Pictures, οι οποίες θέλουν να φέρουν στη ζωή ένα franchise που παραμένει στο επίκεντρο σχεδόν για 40 χρόνια.

Παλιότερα, ο Wes Ball είχε πει ότι δική του κινηματογραφική βερσιόν του Zelda θέλει να μη μοιάζει στον "επόμενο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" -όπως πολλοί fans νόμιζαν ότι θα είναι- αλλά περισσότερο σαν μια "live-action ταινία του Hayao Miyazaki". Περιγράφοντας το όραμά του είπε: "το φανταζόμουν σαν μια φοβερή περιπέτεια φαντασίας που δεν θα είναι σαν το Lord of the Rings, αλλά κάτι ξεχωριστό. Πάντοτε έλεγα ότι θα ήθελα να δω μια live-action Miyazaki ταινία. Αυτόν τον θαυμασμό και την ιδιοτροπία που φέρνει στα πράγματα, θα ήθελα πολύ να δω κάτι τέτοιο".

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο για την ταινία του Zelda. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.