Fan έκανε το θρυλικό Zelda Ocarina of Time σαν ταινία του Studio Ghibli

Και το αποτέλεσμα είναι μαγικό!
26 Νοεμβρίου 2023 21:53
Fan έκανε το θρυλικό Zelda Ocarina of Time σαν ταινία του Studio Ghibli

Αποτίνοντας φόρο τιμής στο λατρεμένο The Legend of Zelda: Ocarina of Time, ένας εφευρετικός YouTuber, γνωστός ως RwanLink, δημιούργησε εκ νέου την εμβληματική πόλη Castle Town του παιχνιδιού, στο ιδιόρρυθμο στυλ μιας ταινίας του Studio Ghibli.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, γιορτάζοντας την 25η επέτειο του παιχνιδιού, ο RwanLink δημιούργησε σχολαστικά αυτό το ψηφιακό αφιέρωμα, χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5. Για το όλο εγχείρημα αφιέρωσε πάνω από 600 ώρες, για να σχεδιάσει μόνος του το περιβάλλον και τους χαρακτήρες.

Το project αποκαλύπτεται μέσω ενός εντωπωσιακού opening cinematic, που θυμίζει το μαγευτικό στυλ των ταινιών του Studio Ghibli. Έπειτα ακολουθεί gameplay από την πόλη που θυμίζει αρκετά το Wind Waker και τα πιο πρόσφατα cel-shaded Zelda, όπως τα Tears of the Kingdom και Breath of the Wild. Αυτή η επανασχεδιασμένη εκδοχή της Castle Towm είναι γεμάτη με μια ποικιλία χαρακτήρων από το σύμπαν του Zelda, όπως Gorons, Gerudo και Hylians. Ακόμη και ο διαβόητος villain Ganondorf δε λείπει από το βίντεο.

Παρά κάποιες ατέλειες στο gameplay, πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια με εντυπωσιακή κλίμακα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο: