Μην περιμένετε το sequel του The Legend of Zelda Tears of the Kingdom από την Nintendo

Ο παραγωγός της σειράς μιλάει για το μέλλον
08 Δεκεμβρίου 2023 18:50
Μην περιμένετε το sequel του The Legend of Zelda Tears of the Kingdom από την Nintendo

Ο παραγωγός της σειράς The Legend of Zelda έδωσε μια νέα συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του franchise. Αν περιμένατε να δείτε το sequel του The Legend of Zelda Tears of the Kingdom, τότε δε σας έχουμε και τόσο ευχάριστα νέα, καθώς φαίνεται ότι η Nintendo θα κάνει κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικότερα, ο Eiji Aonuma είπε στο Game Informer ότι δε νομίζει ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα είναι sequel του Tears of the Kingdom. Στη συνέντευξη αυτή βρισκόταν και ο director του πρόσφατου τίτλου, ο Hidemaro Fujibayashi, όπου οι δύο τους μίλησαν για την επιτυχία του πρόσφατου παιχνιδιού, αλλά και για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Όταν ερωτήθηκε ο Aonuma αν θα υπάρξει η άμεση συνέχεια του Tears of the Kingdom, εκείνος φαίνεται ότι ήταν κάθετος, καθώς το να φτιάξει η Nintendo «το sequel του sequel θα ήταν λίγο…άγριο».

Προσπαθήσαμε να χτίσουμε πάνω στον κόσμο που δημιουργήσαμε στο Breath of the Wild και πραγματικά εξαντλήσαμε τις δυνατότητες του τι θα μπορούσαμε να βάλουμε σε αυτόν (τον κόσμο). Έτσι, η Nintendo βλέπει το Tears of the Kingdom ως την τελική μορφή αυτής της έκδοσης του The Legend of Zelda. Δεν νομίζω ότι θα κάνουμε μια άμεση συνέχεια σε έναν κόσμο όπως αυτός.

Αυτές ήταν οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκαν οι δύο δημιουργοί και όπως όλα δείχνουν, καλό θα ήταν να ξεχάσετε το άμεσο sequel του Tears of the Kingdom. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι η ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ετοιμάζει την live-action ταινία του The Legend of Zelda με σκηνοθέτη τον Wes Ball, ο οποίος καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη στα The Maze Runner.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στα επόμενα Zelda παιχνίδια; Πείτε μας στα σχόλια!