Αυτό το σπάνιο αντίτυπο του Zelda, θα κοστίσει πολλά χρήματα!

Μπήκε σε δημοπρασία και αναμένεται να σπάσει ρεκόρ
24 Φεβρουαρίου 2024 15:46
Αυτό το σπάνιο αντίτυπο του Zelda, θα κοστίσει πολλά χρήματα!

Τον Ιούλιο του 2021 είχαμε μάθει ότι ένα σπάνιο και σφραγισμένο αντίτυπο του The Legend of Zelda πουλήθηκε για το αδιανόητο ποσό των 870.000 δολαρίων. Οι δημοπρασίες με επίκεντρο τα retro βιντεοπαιχνίδια συνεχίζονται και όπως φαίνεται μία νέα αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ. 

Όπως μαθαίνουμε από το CNBC, ο Kiro, ένας τύπος που έχει στην κατοχή του ένα υπερσπάνιο σφραγισμένο αντίτυπο του The Legend of Zelda, θα μπορούσε να σπάσει ρεκόρ σε δημοπρασία και να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Το παιχνίδι το είχε αγοράσει όταν κυκλοφόρησε με τιμή τα 29.87 δολάρια και είναι από την πρώτη σειρά παραγωγής που είχε βγάλει η Nintendo, ενώ εξακολουθεί να είναι σφραγισμένο. Ο Kiro είπε ότι το παιχνίδι ήταν στο πατρικό του σπίτι από τότε που το αγόρασε και δεν έχει ανοιχτεί ποτέ.  

Τον Οκτώβριο αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay με τιμή τα 17.000 δολάρια, αλλά πριν το δώσει αποφάσισε να κάνει μια έρευνα στο διαδίκτυο, όπου και έμεινε έκπληκτος από το πόσο θα μπορούσε να το δώσει. Μάλιστα, ένας συλλέκτης του είχε κάνει μια προσφορά στα 30.000 δολάρια, αλλά αρνήθηκε.  

Έτσι, όταν σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει στην κατοχή του κάτι τόσο σπάνιο και συλλεκτικό, αποφάσισε να το κρατήσει. Εκείνος ήρθε σε επαφή με μία εταιρία δημοπρασιών, όπου ειδικεύεται σε σπάνια συλλεκτικά παιχνίδια. Η δημοπρασία του παιχνιδιού ξεκίνησε και μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ των 870.000 δολαρίων, αλλά ακόμη και να μην το ξεπεράσει, το ποσό που θα πουληθεί θα είναι αδιανόητο.

Δείτε εικόνα από το σπάνιο αντίτυπο του The Legend of Zelda: 

Εσείς πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 870.000 δολάρια το παραπάνω αντίτυπο; Η δημοπρασία ξεκινάει και μπορείτε να την βρείτε εδώ.