Προχωράει η live-action ταινία του One Punch Man

Βρέθηκαν νέοι σεναριογράφοι
15 Απριλίου 2024 13:39
Προχωράει η live-action ταινία του One Punch Man

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι στα σκαριά βρίσκεται η live-action ταινία του One Punch Man την οποία θα φέρει στους κινηματογράφους η Sony Pictures. Ο Justin Lin, ο σκηνοθέτης του Fast X θα αναλάβει το project και όπως έγινε τώρα γνωστό, η παραγωγή της ταινίας προχωράει ομαλά.

Ωστόσο, άλλαξε κάποια σημαντικά πρόσωπα. Αναλυτικότερα, όπως μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter, τελικά το σενάριο της ταινίας δε θα το γράψουν οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner, καθώς φαίνεται ότι δεν βρίσκονται πλέον στο project. Τα ευχάριστα, όμως, είναι ότι η Sony έχει βρει τους αντικαταστάτες τους στα μάτια των Dan Harmon και Heather Anne Campbell.

Ναι, οι σεναριογράφοι του Rick and Morty έχουν αναλάβει πλέον να γράψουν το σενάριο για την live-action ταινία του One Punch Man. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το One Punch Man ακολουθεί την ιστορία του Saitama, ο οποίος ανακαλύπτει ένα απίστευτο πρόγραμμα προπόνησης που τον κάνει έναν ανίκητο υπερήρωα που μπορεί κυριολεκτικά να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο με μια μόνο γροθιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες και αν θα αλλάξει κάτι από τη βασική ιστορία στην ταινία, αλλά αναμένεται να έχουμε μελλοντικά πολλά νέα από το project.

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του One Punch Man

Το One Punch Man ξεκίνησε τη ζωή του ως webcomic το 2009 από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη ONE και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Μάλιστα έχει βγει και anime σειρά, καθώς και παιχνίδια για κονσόλες και κινητά τηλέφωνα.

Πώς σας φαίνεται που θα δούμε το One Punch Man στη μεγάλη οθόνη; Πείτε μας στα σχόλια!