Fallout: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς

Έτοιμο όλο το crew να μπει στο πλατό
02 Μαΐου 2022 15:15
Fallout: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς

Σύμφωνα με το Cosmic Circus, η τηλεοπτική σειρά του Fallout πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, η υπερπαραγωγή του Amazon Prime Video αναμένεται να μπει στο πλατό προς τα τέλη του Ιουνίου, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το εν λόγω site, η παραγωγή αναζητάει κασκαντέρ για τη σειρά, η οποία έρχεται με την κωδική ονομασία “Hondo”. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η εταιρία παραγωγής ανέβασε μία αγγελία στο “Stunt Access” που αναζητάει καλλιτέχνες για να δουλέψουν στις 20 Ιουνίου 2022, στη Νέα Υόρκη. Δυστυχώς, η λίστα δε μας δίνει νέες λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά το logline από τον αναφέρει: “Το μέλλον που κάποτε οραματίστηκαν οι Αμερικανοί στα τέλη της δεκαετίας του 1940 σκάει σα βόμβα στα χέρια τους εξαιτίας ενός πυρηνικού πολέμου το 2077".

Δείτε τη φωτογραφία που διέρρευσε παρακάτω:

Πριν καιρό μάθαμε πως ο Walton Goggins θα συμμετέχει στην live-action σειρά, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Ella Purnell, την οποία πρόσφατα απολαύσαμε στο "Yellowjackets" θα έχει και εκείνη πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, εκείνη θα παίξει την Jean, μια νεαρή γυναίκα με έντονο χαρακτήρα που κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.

Το σόου αποτελεί μια σύμπραξη των Amazon Studios, Bethesda Game Studios και της Kilter Films. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy (το δημιουργικό δίδυμο του Westworld) και ο Todd Howard από τη πλευρά της Bethesda, ενώ χρέη showrunner θα εκτελούν οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner. Τον πιλότο του Fallout να αναφέρουμε ότι θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Nolan, όπως έκανε και στο Westworld του HBO.

Η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020, ενώ είναι νωρίς ακόμη για να μάθουμε πότε θα προβληθεί.