Σε σοβαρό ατύχημα ενεπλάκη ο Jared Padalecki - "Τυχερός που ζει" λέει ο Jensen Ackles

Ο "αδερφός" του στο Supernatural παρακαλεί τους fans να του στείλουν τις ευχές τους
25 Απριλίου 2022 17:24
Σε σοβαρό ατύχημα ενεπλάκη ο Jared Padalecki - "Τυχερός που ζει" λέει ο Jensen Ackles

Σε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα ενεπλάκη ο Jared Padalecki, γνωστός ως "Sam Winchester" από την δημοφιλέστατη σειρά φαντασίας, "Supernatural", όπως ανακοίνωσε ο Jensen Ackles, που υποδυόταν τον "αδερφό" του, Dean Winchester. 

Την αποκάλυψη έκανε ο Ackles την ώρα που βρισκόταν σε ένα fan event του Supernatural στο Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ, λέγοντας πως είναι "τυχερός που ζει", σοκάροντας τους παρευρισκόμενους, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. 

"Μου λείπει το φιλαράκι μου. Σας στέλνει την αγάπη του. Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε πως δεν μπορούσε να είναι εδώ απόψε. Δεν ξέρω μάλλον παίδες αν το γνωρίζετε κιόλας. Ενεπλάκη σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Δεν οδηγούσε ο ίδιος του, ήταν συνεπιβάτης και είναι τυχερός που ζει. Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι στο σπίτι του και αναρρώνει, πράγμα που επειδή είδα το αυτοκίνητο, το γεγονός ότι δεν είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι απίστευτο. 

 Δείτε το στιγμιότυπο: 

Ο Ackles είπε επίσης στους fans του να "τον έχετε στις σκέψεις σας, να του στείλετε την αγάπη σας αν βρείτε την ευκαιρία στα social media και θα είναι μαζί μας πάλι σύντομα". 

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν επί 15 σεζόν ως αδερφοί Winchesters στο "Supernatural", που ολοκληρώθηκε το 2020.

Ο Padalecki αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο "Walker" του The CW, έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν, ενώ πήρε το πράσινο φως για την 3η σεζόν του. Από την άλλη ο Ackles θα παίξει στην 3η σεζόν του The Boys στο ρόλο του Soldier Boy.