Atomic Heart: Το νέο trailer με τον Jensen Ackles τρολάρει απίστευτα το Hogwarts Legacy!

Ναι, ο σταρ των The Boys και Supernatural είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού
14 Φεβρουαρίου 2023 20:01
Atomic Heart: Το νέο trailer με τον Jensen Ackles τρολάρει απίστευτα το Hogwarts Legacy!

Η Mundfish και η Focus Entertainment ίσως να μας έχουν παραδώσει το καλύτερο και εξυπνότερο live-action trailer παιχνιδιού εδώ και καιρό, για χάρη του πολυαναμενόμενου Atomic Heart. 

Και αυτό διότι ξεκινάει τρολάροντας με απίθανο και χιουμοριστικό τρόπο το Hogwarts Legacy, το πιο trending παιχνίδι των τελευταίων ημερών -σαν να το είχαν προμελετήσει. Ένα κοριτσάκι ντυμένο με μανδύα μάγου αλά Χόγκουαρτς προσπαθεί να νικήσει μια "κούκλα" ρομπότ με τα ξόρκια της αλλά δεν λειτουργεί. Το κοριτσάκι απελπίζεται και σπάει το ραβδί του.

Τότε ως δια μαγείας εμφανίζεται ο Jensen Ackles (πρωταγωνιστής των σειρών "Supernatural" και "The Boys"), στο ρόλο του κεντρικού ήρωα του τίτλου, Major Nechaev. Η μικρή μάγισσα τον ρωτάει "Μα πώς θα επιβιώσουμε από την Αποκάλυψη;" με τον Nechaev να της απαντά "κοίτα να μαθαίνεις". 

Εκεί ξεκινάει το χάος αφού χρησιμοποιώντας τα αυτοσχέδια όπλα του παιχνιδιού σε live-action μορφή ο Ackles διαλύει τα πάντα...με τον "ατομικό τρόπο" (The Atomic Way) που είναι και ο τίτλος του trailer. 

Δείτε το live-action trailer του Atomic Heart: 

Λίγα λόγια για το Atomic Heart:

Το σύστημα μάχης του Atomic Heart βασίζεται σε shooting και slashing με αυτοσχέδια όπλα. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εύρος εχθρών, από ρομπότ μέχρι βιολογικούς οργανισμούς. Στο παιχνίδι θα υπάρχει και crafting σύστημα, με όπλα που θα μπορούν να δημιουργηθούν από μεταλλικά μέρη που συλλέγονται από το περιβάλλον.

Παράλληλα, τα όπλα αυτά θα μπορούν να αναβαθμιστούν μέσα από έναν μηχανισμό που ονομάζεται "casettes”. Μία από τις σημαντικότερες πτυχές της εμπειρίας είναι το Polymer Glove, το ειδικό γάντι που θα φοράει ο κεντρικός πρωταγωνιστής, το οποίο του δίνει εντυπωσιακές δυνάμεις, όπως ηλεκτρισμός, τηλεκίνηση και πάγωμα των εχθρών.

Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του σοβιετικού Atomic Heart στο νέο RTX Gameplay Trailer!

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι την μουσική του τίτλου την έχει αναλάβει ο Mick Gordon, ο άνθρωπος πίσω από τα "διαολεμένα" soundtracks των πρόσφατων DOOM τίτλων.

Το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, κάνοντας το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.