Supernatural: Κάτι εκατομμύρια παραπάνω κόστισαν οι πλάκες στο πλατό μεταξύ των Winchesters

Ο Misha Collins aka "Cas" αποκαλύπτει
23 Μαρτίου 2022 21:08
Supernatural: Κάτι εκατομμύρια παραπάνω κόστισαν οι πλάκες στο πλατό μεταξύ των Winchesters

Το εξαιρετικά φιλικό και ευχάριστο κλίμα στο πλατό του Supernatural έβγαινε προς τα έξω επι 15 σεζόν, αλλά πλέον μας έχουν αποχαιρετήσει σχεδόν οριστικά τα αδέρφια Winchesters -διότι ετοιμάζεται μια prequel σειρά. 

Ωστόσο ο Misha Collins, που όλοι γνωρίζετε ως Castiel από τη σειρά μίλησε στο Inside of You Podcast του Michael Rosenbaum για το πόσο συχνά οι Jensen Ackles και Jared Padalecki προσπαθούσαν να τον λυγίσουν και να "σπάσει χαρακτήρα" με τις πλάκες τους, όσο αυτός προσπαθούσε να πει τα λόγια του. 

Οι πλάκες των αδερφών Winchester δεν σταματούσαν εκεί καθώς έστηναν και φάρσες στο πλατό, κάτι που όμως όπως αποκαλύπτει κόστισε πολλά παραπάνω λεφτά στην εταιρία παραγωγής Warner Bros. καθώς χρειαζόταν να γυρνούν για περισσότερες ώρες έτσι. 

Σε τρέλαινε σε σημεία αλλά νομίζω πως επίσης ήταν δείγμα του πόσο καλά περνούσαμε στο πλατό. Νομίζω ότι σίγουρα το κόστος των υπερωριών ξεπέρασε για πολύ το 1 εκατ. δολάρια που η Warner Bros πλήρωσε επειδή εμείς χαζολογούσαμε στα πλατό, χωρίς υπερβολή. 

Για του λόγου το αληθές ορίστε και μερικά από τα bloopers: