Supernatural: Θα γίνει η αναβίωση της σειράς ή όχι; Αυτά είναι τα νεότερα

Το αφεντικό του The CW έχει δυσάρεστα για όσους το περιμένουν
19 Φεβρουαρίου 2024 18:39
Supernatural: Θα γίνει η αναβίωση της σειράς ή όχι; Αυτά είναι τα νεότερα

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τη στιγμή που το Supernatural έριξε οριστικά αυλαία μετά από 15 ολόκληρες σεζόν και 327 επεισόδια, γράφοντας τηλεοπτική ιστορία ως μια από τις μακροβιότερες που υπήρξαν στην αμερικάνικη τηλεόραση. 

Το σύμπαν του Supernatural προσπάθησε να επεκταθεί το 2022 με την spinoff prequel σειρά "The Winchesters" όπου πρωταγωνίστησαν οι γονείς των Sam και Dean, δηλαδή οι John και Mary Winchester (Drake Rodger και Meg Donnelly). Η προσπάθεια όμως ήταν αποτυχημένη καθώς κρατήθηκε στον αέρα μόλις για μία σεζόν των 12 επεισοδίων, με το The CW να την κόβει πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Είχαν γίνει κιόλας προσπάθειες να το πουλήσει το The CW σε άλλο δίκτυο ή streaming υπηρεσία αλλά κανένας δεν ήθελε να αγοράσει μια 2η σεζόν του. 

Ωστόσο, υπάρχει μια μερίδα των fans που ζητάει μια αναβίωση της σειράς, πιθανότατα γιατί το "αντίο" δεν ήταν αρκετό και δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα. Όσοι θέλετε, λοιπόν, μια αναβίωση του Supernatural τα νέα για εσάς είναι δυσάρεστα. 

Το αφεντικό του The CW, Brad Schwartz, μιλώντας στο press tour του Television Critics Association, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αυτό και έδωσε μια τελική απάντηση για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Ανανγωρίζοντας την δημοφιλία που ακόμη έχει το Supernatural αποκάλυψε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για μια αναβίωση του Supernatural ή για κάποια spinoff σειρά

"Δεν είχαμε καμία συζήτηση για κανένα είδους spinoff. Το Supernatural ήταν μια από τις Top 10 streaming σειρές για πέρυσι και είναι ένα franchise με τρομερή παρακαταθήκη και απίθανη ιστορία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν του Walker με τον Jared Padalecki", είπε χαρακτηριστικά ο Schwartz κόβοντας έτσι τις όποιες ελπίδες υπήρξαν. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι δύο συμπρωταγωνιστές, παραγωγοί και αστέρες του Supernatural, Jared Padalecki και Jensen Ackles, είχαν συγκρουστεί για το spinoff των "Winchesters" δημόσια κιόλας στο τότε Twitter (νυν Χ). 

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ackles είχε αναφερθεί σε ένα πλάνο διάρκειας 5 σεζόν για το The Winchesters, το οποίο θα κατέληγε σε έναν νέο κύκλο επεισοδίων του Supernatural, αν και πλέον φαίνεται να έχει ναυαγήσει αυτό το πλάνο.