Επιστροφή του Supernatural από τώρα; Ο Dean Winchester έχει ήδη την ιδέα και αποκαλύπτει

Μόλις δύο χρόνια πέρασαν από το συγκινητικό φινάλε της σειράς
23 Μαΐου 2022 22:05
Επιστροφή του Supernatural από τώρα; Ο Dean Winchester έχει ήδη την ιδέα και αποκαλύπτει

Την ώρα που το franchise του Supernatural -γιατί έτσι θεωρείται πλέον- ετοιμάζεται για την prequel σειρά του, με τίτλο "Winchesters", ο ένας εκ των αδερφών Winchester, πέταξε μια ιδέα για μια πιθανή επιστροφή της σειράς. Του Supernatural που δεν πρόλαβε να κλείσει δύο χρόνια από το οριστικό φινάλε του. 

Συγκεκριμένα, ο Dean Winchester δηλαδή ο Jensen Ackles μίλησε στο TV Guide σε πρόσφατη συνέντευξή του και εξέφρασε τη γνώμη του για το ενδεχόμενο μιας αναβίωσης του Supernatural. Όταν ερωτήθηκε για το εάν αυτός μαζί με τον "αδερφό" του Jared Padalecki (Sam Winchester) θα έκαναν μια buddy κωμωδία μαζί, είπε πως η μακροβιότερη σειρά του The CW ήταν μια τέτοια και τότε αναφέρθηκε στην ιδέα του για νέα επεισόδια Supernatural:

Νιώθω λιγάκι πως οι Warner Bros. έβλεπαν επί 15χρόνια μια buddy κωμωδία! Έχω αυτό το μεγάλο όνειρο, όταν όλα θα έχουν καταλαγιάζει, να αντιμετωπίσουμε μια ακόμη υπόθεση ως Sam και Dean. Έχω μερικές ιδέες. Ίσως μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων για το HBO Max, απλά λέω. Κάτι σαν το True Detective να συναντά το Supernatural. Θα μπορούσε. 

Τι λέτε οι fans του Supernatural, θα σας έψηνε μελλοντικά μια επιστροφή αλά "True Detective" με λίγα επεισόδια και μερικές νέες περιπέτειες για τα αδέρφια Winchester;