Έρχεται κι άλλη spin-off σειρά του The Walking Dead – Όλες οι πληροφορίες

Αυτό είναι το “Isle of the Dead”
08 Μαρτίου 2022 11:41
Έρχεται κι άλλη spin-off σειρά του The Walking Dead – Όλες οι πληροφορίες

Το AMC μόλις ανακοίνωσε την ολοκαίνουργια spin-off σειρά του The Walking Dead, που θα κυκλοφορήσει με την ονομασία, “Isle of the Dead”. Όπως μεταφέρει το Deadline, πρόκειται για μία μίνι σειρά των έξι επεισοδίων που είχε στο μυαλό του το αμερικανικό κανάλι από το 2019.

Αυτό το σόου θα διαδραματίζεται μαζί με την κεντρική σειρά, αν και θα λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως θα επικεντρώνεται στην Lauren Cohan και τον Jeffrey Dean Morgan, δηλαδή στην Maggie και στην Negan. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται λίγο πριν δούμε την 11η και τελευταία σεζόν του σόου.

"Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το μεγάλο σύμπαν που χτίζουμε γύρω από το The Walking Dead". Αυτό δήλωσε ο Dan McDermott, πρόεδρος ψυχαγωγίας των AMC Studios και AMC Networks.

Όχι μόνο θα προστεθεί μια άλλη συναρπαστική σειρά σε αυτό το σύμπαν, αλλά θα επεκτείνει την αφήγησή μας γύρω από δύο αξέχαστους χαρακτήρες που οι fans αγαπούν ή μισούν και μετά αγαπούν…

Μας επιτρέπει επίσης να εξερευνήσουμε μια γωνιά αυτού του σύμπαντος που βρίσκεται στο νησί του Μανχάταν, με τον εμβληματικό του ορίζοντα που αποκτά ένα πολύ διαφορετικό νόημα όταν τον δει κανείς μέσα από την Αποκάλυψη.

Μέσα στο 2022, περιμένουμε επίσης το “Tales of the Walking Dead” με τους Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Parker Posey (Lost in Space), Jillian Bell (Rough Night), Anthony Edwards (ER, Inventing Anna) και Poppy Liu (Hacks), καθώς και τις επερχόμενες ταινίες του Rick Grimes, αν και αυτές δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν.

Το Isle of the Dead θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.