Euphoria χωρίς Zendaya γίνεται; Δε γίνεται όπως παραδέχεται το HBO

Τα όσα δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του HBO σε αυτό το ενδεχόμενο
17 Φεβρουαρίου 2022 12:34
Euphoria χωρίς Zendaya γίνεται; Δε γίνεται όπως παραδέχεται το HBO

Με το άστρο της Zendaya να λάμπει περισσότερο από ποτέ στο Χόλιγουντ και να εξασφαλίζει τεράστια ποσά για τη νέα της ταινίας, μήπως η θητεία της στο Euphoria κοντεύει στο τέλος της; Και μήπως αυτό σημάνει και το τέλος της σειράς του HBO;

Ο διευθυντής προγράμματος του δικτύου, Casey Bloys απάντησε στο ενδεχόμενο του η 3η σεζόν του Euphoria να αποτελέσει και την τελευταία λέγοντας: 

Δεν θέλεις προφανώς 30χρονους να υποδύονται έφηβους. Θα αφήσω τον Sam και τη Zendaya να συζητήσουνε το ενδεχόμενο αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι έχουν σχεδιάσει για την 3η σεζόν. Θα το αφήσω πάνω τους. Θα πω μιλώντας γενικότερα, πως εμπιστευόμαστε το που θέλουν να πάνε τους χαρακτήρες. Επομένως θα αφήσουμε την δημιουργική ομάδα να ηγηθεί. 

Μιλώντας στο TVLine με ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι του "είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί το Euphoria χωρίς αυτήν" αν και είναι "κάτι που θα πρέπει να συζητήσει μαζί με τον Sam Levinson". 

Πρόσφατα άλλωστε το Euphoria ανανεώθηκε για 3η σεζόν, χωρίς όμως να ξεκαθαριστεί περαιτέρω το μέλλον της σειράς. Ο Bloys και το HBΟ όμως δείχνουν προσγειωμένοι όσον αφορά το γεγονός ότι μπορεί να μην έχουν για πολύ ακόμα την Zendaya στο πλευρό τους, εφόσον η σταρ των Spider-Man: No Way Home και "Dune" κυνηγήσει περισσότερο τις κινηματογραφικές παραγωγές. 

Ξεκαθάρισε όμως για την ερχόμενη σεζόν ότι "η Zendaya θα είναι στον 3ο κύκλο" για να καθυσηχάσει τους fans του σόου.