Δυσάρεστα νέα για την 3η σεζόν του Euphoria

Το αφεντικό του HBO αποκάλυψε πότε περίπου θα έρθει
06 Νοεμβρίου 2023 11:53
Δυσάρεστα νέα για την 3η σεζόν του Euphoria

Αν περιμένετε να δείτε τον νέο κύκλο του Euphoria μέσα στο 2024 σας έχουμε δυσάρεστα νέα. Το αφεντικό του HBO, Casey Bloys, προέβη σε μερικές ανακοινώσεις και όπως μάθαμε μέσα από εκείνον, η 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά.

Ο Bloys μίλησε για τις επόμενες μεγάλες σειρές του HBO και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η 3η σεζόν του Euphoria θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας ή αν θα επιστρέψει το σόου στις αρχές του 2025 ή πολύ αργότερα.

Πρόσφατα, ο Sam Levinson, ο οποίος είναι ο δημιουργός του Euphoria, δήλωσε ότι ο 3ος κύκλος θα είναι κάτι σαν ένα νουάρ φιλμ, ενώ πρόκειται να εξερευνήσει περισσότερο την Rue. Εκείνος είχε δηλώσει τα εξής:

Η Zendaya είναι το πιο ανταγωνιστικό άτομο που ξέρω, με την καλή έννοια. Μεγαλώνει συνεχώς ως καλλιτέχνης και πάντα αναζητά μια πρόκληση. Δεν κάθεται στα αυγά της. Η 3η σεζόν του Euphoria περιγράφεται ως ένα νουάρ φιλμ. Η νέα σεζόν θα εξερευνήσει περισσότερο τη Rue στο τι σημαίνει να είσαι ένα άτομο με αρχές σε έναν διεφθαρμένο κόσμο.

Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer.

Στις 2 σεζόν είδαμε και τους Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie, Jacob Elordi, Angus Cloud, Barbie Ferreira και Dominic Fike, καθώς και τους Eric Dane, Storm Reid, Colman Domingo, Javon Walton, Austin Abrams και Nika King.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η 3η σεζόν εκτός από νέα πρόσωπα, θα έχει και κάποιες απουσίες, αφού τον Αύγουστο του 2022 είχε ανακοινωθεί ότι η Barbie Ferreira δε θα βρίσκεται στο νέο κύκλο. Επίσης, μία μεγάλη απώλεια θα είναι και αυτή του  Angus Cloud, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών τον περασμένο Ιούλιο.

Η 3η σεζόν του Euphoria θα κάνει πρεμιέρα στο HBO μέσα στο 2025.