Euphoria: Η “μαμά” της Zendaya δεν έχει να πληρώσει το νοίκι της – “Δεν ξέρω που είναι η 3η σεζόν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσίευσε βίντεο από ένα stand-up της
15 Μαρτίου 2024 11:02
Euphoria: Η “μαμά” της Zendaya δεν έχει να πληρώσει το νοίκι της – “Δεν ξέρω που είναι η 3η σεζόν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Euphoria φαίνεται ότι περνάει πολύ δύσκολα οικονομικά, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την 3η σεζόν.

Αναλυτικότερα, η Nika King, η οποία υποδύεται την Leslie Bennett, μητέρα της Rue (Zendaya) ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο Instagram της από ένα stand-up που έκανε. Σε αυτό το βίντεο αναφέρει ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το ενοίκιό της εδώ και 6 μήνες, ενώ δεν ξέρει καν πότε θα έρθει η πολυπόθητη 3η σεζόν, οπότε λέει στο κοινό της “μη με ρωτάτε, δεν ξέρω”.

Έρχεται η 3η σεζόν; Δεν ξέρω. Μη με ρωτάτε. Δεν έχω ιδέα. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα…Όλοι μου λέτε ότι χρειάζεστε την 3η σεζόν. Να ξέρετε ότι και εγώ την χρειάζομαι. Δεν έχω πληρώσει το ενοίκιό μου εδώ και 6 μήνες και η Zendaya βρίσκεται στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Έλα πίσω ρε! Σε χρειάζομαι! Η μαμά σε χρειάζεται!

Παρόλο που μπορεί να διακωμωδεί την κατάστασή της, η ηθοποιός δήλωσε ότι μετά το Euphoria και την τεράστια απήχηση που είχε σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει κλείσει καμία άλλη δουλειά και δεν ξέρει το γιατί.

Δεν έχω κλείσει τίποτα άλλο μετά το Euphoria. Νόμιζα ότι η καριέρα μου θα ανέβαινε μετά από αυτή τη σειρά, νόμιζα ότι ήμουν καλή. Αλλά όχι, δε λειτουργεί έτσι.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika King (@iamnikaking)

Πρόσφατα, ο Sam Levinson, ο οποίος είναι ο δημιουργός του Euphoria, δήλωσε ότι ο 3ος κύκλος θα είναι κάτι σαν ένα νουάρ φιλμ, ενώ πρόκειται να εξερευνήσει περισσότερο την Rue. Εκείνος είχε δηλώσει τα εξής:

Η Zendaya είναι το πιο ανταγωνιστικό άτομο που ξέρω, με την καλή έννοια. Μεγαλώνει συνεχώς ως καλλιτέχνης και πάντα αναζητά μια πρόκληση. Δεν κάθεται στα αυγά της. Η 3η σεζόν του Euphoria περιγράφεται ως ένα νουάρ φιλμ. Η νέα σεζόν θα εξερευνήσει περισσότερο τη Rue στο τι σημαίνει να είσαι ένα άτομο με αρχές σε έναν διεφθαρμένο κόσμο.

Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer.

Στις 2 σεζόν είδαμε και τους Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie, Jacob Elordi, Angus Cloud, Barbie Ferreira και Dominic Fike, καθώς και τους Eric Dane, Storm Reid, Colman Domingo, Javon Walton, Austin Abrams και Nika King.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η 3η σεζόν εκτός από νέα πρόσωπα, θα έχει και κάποιες απουσίες, αφού τον Αύγουστο του 2022 είχε ανακοινωθεί ότι η Barbie Ferreira δε θα βρίσκεται στο νέο κύκλο. Επίσης, μία μεγάλη απώλεια θα είναι και αυτή του  Angus Cloud, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών.

Η 3η σεζόν του Euphoria θα κάνει πρεμιέρα στο HBO μάλλον μέσα στο 2025.